Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat

Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat

Kilang Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat OEM. Youlin ialah salah satu pengeluar bahagian Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat ketepatan yang boleh dipercayai di China. Pusat Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat kami yang termaju menyediakan anda perkhidmatan penjagaan menyeluruh yang jurutera dan jurutera projek kami yang berpengalaman akan menganalisis projek anda dengan teliti dan memprosesnya dengan proses pemesinan yang paling cekap untuk memenuhi spesifikasi reka bentuk anda, sambil mengoptimumkan masa dan kos anda.

Butiran Produk

Kilang Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat OEM.

"Kawal standard dengan butiran, tunjukkan kuasa dengan kualiti". Organisasi kami telah berusaha untuk menubuhkan pasukan pekerja yang sangat cekap dan stabil dan meneroka kaedah arahan berkualiti tinggi yang berkesan untuk Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat China yang bereputasi tinggi, Kami berharap untuk menerima pertanyaan anda dengan cepat.
Reputasi tinggi China Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat TersuaiPemesinan CNC Keluli Tahan Karat, Bahagian Mesin Tersuai, Ia adalah pemodelan tahan lama dan mempromosikan dengan baik di seluruh dunia. Dalam keadaan apa pun, fungsi utama tidak hilang dalam masa yang singkat, ia adalah satu kemestian dalam kes anda secara peribadi kualiti yang hebat. Berpandukan prinsip Berhemat, Kecekapan, Kesatuan dan Inovasi. perniagaan melakukan usaha yang hebat untuk mengembangkan perdagangan antarabangsanya, meningkatkan perusahaannya. rofit dan menambah baik skala eksportnya. Kami yakin bahawa kami akan mempunyai prospek yang bertenaga dan akan diedarkan ke seluruh dunia pada tahun-tahun akan datang.

1. Pakar Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat

Stainless Steel CNC MachiningBahagian Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat Ketepatan menjadi pilihan bagi banyak industri kerana sifat fizikalnya yang diingini! Faedah di bawah telah menjadikan alat ganti dan produk Keluli Tahan Karat sebagai pilihan yang berdaya maju untuk banyak industri dan aplikasi, walaupun ia amat digemari dalam bidang perubatan, automotif, aeroangkasa, penjagaan kesihatan dan elektronik pengguna. Manakala cara terbaik dan terpantas untuk membuat bahagian Keluli Tahan Karat ialah pemesinan CNC terutamanya pengilangan CNC dengan keluli tahan karat menjangkau jauh dan luas.

Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif. Pengalaman luas kami digabungkan dengan kepakaran kami telah membantu kami mengambil pelbagai projek yang kompleks dengan mudah. Senarai panjang pelanggan kami yang gembira dan berpuas hati adalah bukti komitmen kami untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti pada masa pemulihan terpantas. Hubungi kami atau minta sebut harga hari ini tentang menggunakan perkhidmatan Pemesinan CNC keluli tahan karat kami.


2. Kelebihan Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat

Stainless Steel CNC Machiningâ— Ketepatan dan toleransi yang tinggi memastikan bahagian keluli tahan karat berkualiti tinggi
â— Penjimatan masa dan kos, kelajuan tinggi bahagian Keluli Tahan Karat Pemesinan CNC
â— Membolehkan produk yang ditempah dibuat dengan tepat mengikut spesifikasi yang dinyatakan
â— Bahagian keluli tahan karat yang kompleks untuk industri berteknologi tinggi boleh dimesin


3. Gred Bahan & Penggunaan Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat

Keluli tahan karat ialah keluli aloi tinggi dengan rintangan kakisan yang unggul terhadap karbon dan keluli aloi rendah. Ini sebahagian besarnya disebabkan oleh kandungan kromiumnya yang tinggi, dengan kebanyakan gred aloi keluli tahan karat mengandungi sekurang-kurangnya 10% unsur.
Keluli tahan karat boleh dipecahkan kepada salah satu daripada lima kategori: Austenitic, Feritic, Martensitic, Precipitation Hardened (PH) dan Dupleks. Dalam setiap kategori, terdapat satu aloi asas, tujuan umum. Dari sana, perubahan kecil dalam komposisi dibuat ke pangkalan untuk mencipta sifat khusus untuk pelbagai aplikasi.
Sebagai rujukan, berikut ialah sifat bagi setiap kumpulan ini, serta beberapa contoh gred popular dan kegunaan biasa mereka.

kategori

Hartanah

Gred Popular

Kegunaan Biasa

Austenit

Bukan magnetik, rintangan kakisan dan haba yang luar biasa.

304, 316

Peralatan pemprosesan makanan, longkang, bolt, nat dan pengikat lain.

Feritik

Magnetik, kakisan yang lebih rendah dan rintangan haba daripada Austenitic.

430, 446

Alat ganti automotif dan peralatan dapur.

Martensitik

Magnetik, rintangan kakisan sederhana â bukan untuk kakisan teruk.

416, 420, 440

Pisau, senjata api, alat pembedahan dan alatan tangan.

Kerpasan Mengeras (PH)

Gred paling kuat, boleh dirawat haba, rintangan kakisan yang teruk.

17-4 PH, 15-5 PH

Komponen aeroangkasa.

Dupleks

Campuran Austenitik dan Feritik yang lebih kuat.

244, 2304, 2507

Loji rawatan air, bekas tekanan.


4. Soalan Lazim

S: Mengapa Memilih Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat?
A: Keluli Tahan Karat ialah salah satu aloi perindustrian yang paling popular untuk banyak projek pemesinan CNC, kerana sifat fizikalnya yang sangat baik. Logam ini mempunyai kekuatan tegangan yang sangat tinggi, dan mempunyai rintangan yang tinggi terhadap kakisan dan haus, menyebabkan ketahanan produk tambahan dan jangka hayat bahagian. Ia juga mempunyai kebolehkerjaan dan kebolehkimpalan yang baik untuk dipadankan dengan keperluan pemesinan khusus anda, serta kemuluran dan kebolehbentukan yang tinggi untuk memenuhi keperluan spesifikasi mana-mana projek.

S: Bagaimana untuk membezakan antara SS304 dan SS316?
J: Secara estetik, tidak ada perbezaan antara keduanya; sebenarnya, satu-satunya cara untuk membezakan antara mereka adalah dengan mengujinya secara kimia. Perbezaan utama antara SS304 dan SS316 ialah SS316 mempunyai penambahan molibdenum. Ia memberikan rintangan kakisan yang lebih tinggi, terutamanya terhadap klorida dan larutan berklorin.

S: Apakah gred keluli tahan karat yang tidak akan berkarat?
J: Keluli tahan karat austenit seperti 304 atau 316 mempunyai jumlah nikel dan kromium yang tinggi. Kromium bergabung dengan oksigen sebelum besi mampu membentuk lapisan kromium oksida. Lapisan ini sangat tahan kakisan yang menghalang pembentukan karat dan melindungi logam asas.
Teg Panas: Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan