Pemesinan Pelarik CNC

Pemesinan Pelarik CNC

Pembekal Mesin Larik CNC China. Youlin ialah pembekal terkemuka perkhidmatan Pemesinan Pelarik CNC berintegriti tinggi kepada campuran pelbagai industri yang menuntut. Dengan kakitangan bertenaga profesional pembuatan yang cerdik dari segi teknikal, kami mempunyai keupayaan untuk mengendalikan kerja dalam sebarang saiz atau kerumitan geometri sambil memenuhi komitmen penghantaran yang teguh.

Butiran Produk

Pengeluar Pemesinan Larik CNC Tersuai

Perusahaan kami bertujuan untuk beroperasi dengan setia, berkhidmat kepada semua prospek kami, dan bekerja dalam teknologi baru dan mesin baru dengan kerap untuk Pemesinan Larik CNC borong Kilang, Kami mengalu-alukan prospek baru dan berumur dari semua lapisan masyarakat untuk mendapatkan kami untuk jangka masa yang lama. persatuan perusahaan jangka dan mencapai pencapaian bersama!
Kilang borong Pemesinan Pelarik CNC China, Jurutera R&D Berkelayakan mungkin berada di sana untuk perkhidmatan perundingan anda dan kami akan cuba yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Jadi jangan ragu untuk menghubungi kami untuk pertanyaan. Anda boleh menghantar e-mel kepada kami atau menghubungi kami untuk perniagaan kecil. Anda juga boleh datang ke perniagaan kami sendiri untuk mengenali kami dengan lebih lanjut. Dan kami pasti akan membekalkan anda dengan sebut harga terbaik dan perkhidmatan selepas jualan. Kami bersedia untuk membina hubungan yang stabil dan mesra dengan pedagang kami. Untuk mencapai kejayaan bersama, kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk membina kerjasama yang kukuh dan kerja komunikasi yang telus dengan rakan kongsi kami. Di atas semua, kami di sini untuk mengalu-alukan pertanyaan anda untuk mana-mana barangan dan perkhidmatan kami.

1. Apakah itu Pemesinan Larik CNC (“CNC Turning†)?

CNC Lathe MachiningPemesinan Larik CNC ialah teknik pembuatan yang menawarkan pemotongan alat khusus yang direka untuk menukar stok logam menjadi komponen yang kompleks, langsing atau halus yang memerlukan toleransi yang ketat. Tindakan berputar bahan kerja dipanggil "berpusing." Inilah sebabnya mengapa beberapa jenis Pemesinan Pelarik CNC dipanggil CNC Turning. Dalam Pemesinan Larik CNC, bit alat digerakkan secara perlahan secara paksi dan jejari manakala bahan kerja dipusing dengan pantas untuk menghasilkan bentuk bulat yang tepat dengan diameter luar (OD) dan diameter dalam (ID). Pelbagai jenis struktur boleh dimesin dengan peralatan mesin, bergantung pada pelbagai keperluan industri mereka. Ia biasanya digunakan dalam minyak dan gas, automotif, aeroangkasa, perubatan, elektronik, perlombongan, loji kuasa, kilang keluli dan kertas, dan industri pembinaan kapal.2. Aplikasi dan Kualiti Pemesinan Pelarik CNC

Ketepatan dan ketepatan proses Pemesinan Pelarik CNC telah menjadikannya kaedah yang sangat digunakan untuk prototaip, larian pendek, dan pengeluaran jilid tinggi bagi komponen terbalik ketepatan untuk pelbagai jenis industri.


CNC Lathe MachiningKebolehpercayaan dan ketepatan komponen pemusing CNC telah menjadikan Pemesinan Pelarik CNC kaedah yang sesuai untuk pereka bentuk, jurutera reka bentuk, jurutera pembuatan dan ejen pembelian. Pusingan CNC selalunya merupakan teknologi terbaik untuk merealisasikan keperluan dan spesifikasi reka bentuk daripada komponen pencahayaan LED kepada implan pergigian kepada pengeluaran penderia pesawat keluli tahan karat.Untuk industri aeroangkasa, perubatan, penjanaan kuasa, elektronik canggih, komunikasi satelit, radar, pertahanan dan industri kritikal misi lain yang kualiti adalah penting, Pemesinan Larik CNC ketepatan sentiasa menyahut cabaran untuk memenuhi piawaian yang tepat bagi industri ini. Komponen untuk industri kritikal misi ini mesti dihasilkan dengan sempurna kepada perincian paling minit dari kelulusan bahagian pertama hingga pengeluaran terakhir.


3. Faedah Pemesinan Larik CNC

Apabila menentukan kaedah terbaik untuk membuat bahagian, faktor yang paling penting ialah:

 • Kids Jump Ball

  Ketepatan

  – keupayaan untuk memenuhi toleransi yang ketat.

 • Kids Jump Ball

  Ketepatan, ketekalan dan kebolehulangan

  – dari bahagian pertama atau pemeriksaan artikel hingga bahagian terakhir.

 • Kids Jump Ball

  mampu milik

  – keberkesanan kos proses adalah penting untuk bahagian yang berdaya maju dan pelaksanaan reka bentuk.

 • Kids Jump Ball

  Keupayaan saiz

  – Keupayaan saiz proses Pemesinan Larik CNC mesti meliputi kekangan diameter dan panjang bahagian serta stok bar mentah yang digunakan untuk membuat bahagian tersebut.


4. Soalan Lazim

S: Apakah produk yang sesuai untuk pemprosesan pelarik CNC?

A: Mesin pelarik CNC berputar kosong, blok logam atau plastik, pada kadar kelajuan yang tinggi. Komputer kemudiannya menggunakan alat pemotong untuk mengeluarkan bahan dari kosong berputar. Pelarik CNC sesuai untuk menghasilkan kepingan silinder. Pelarik CNC menggunakan sistem dua paksi, hanya mengeluarkan bahan dari paksi X dan Y. Potongan dibuat sepanjang bahagian. Pelarik sesuai untuk mencipta bahagian yang memerlukan simetri yang tepat.


S: Untuk apa mesin pelarik CNC digunakan?

A: Mesin pelarik CNC biasanya digunakan untuk melakukan / menghasilkan bentuk bulat yang tepat dengan Diameter Luar (OD) dan Diameter Dalam (ID). Hampir semua jenis struktur boleh dimesin dengan alat mesin ini, bergantung pada keperluan mereka dalam industri yang berbeza.


S: Apakah operasi berbeza yang boleh dilakukan pada mesin pelarik?

J: Di sini kita akan meneliti jenis proses pemesinan asas pada mesin bubut CNC.
Teg Panas: Pemesinan Larik CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan