Ningbo Youlin ialah syarikat yang menawarkan Penyelesaian All-In-One untuk Pemesinan CNC Ketepatan, pemusingan CNC, Pengilangan CNC, Pengecapan Logam, Lukisan Dalam, Penempaan, Tuangan, Tuangan Pelaburan, Tuangan Mati, Penyemperitan Aluminium, Suntikan Plastik, Pemotongan Laser Tiub dan Lembaran Fabrikasi logam dalam pelbagai industri selama lebih daripada dekad tahun. Produk yang kami buat digunakan terutamanya dalam perubatan, elektronik, aeroangkasa, mekanikal, komunikasi, mainan, peralatan pintar dan industri lain.


Syarikat kami berkembang pesat dengan pelanggan kami bersama-sama, dengan pengalaman yang kaya dan kualiti yang sangat baik.


Pasukan kami adalah pengikut anda dan idea anda. Terutamanya menerima perniagaan OEM/ODM kerana kami menawarkan kumpulan perunding, pekerja pengalaman yang kaya, pengurusan rantaian bekalan, pelbagai penyelesaian dan mengeksport sahaja.


Sebarang jenis bahan boleh dibangunkan dan dibekalkan mengikut spesifikasi, reka bentuk dan keperluan pelanggan. Misi utama kami adalah untuk memenuhi jangkaan kualiti pelanggan dan perkhidmatan tepat pada masanya pada harga yang kompetitif dan menawarkan pemesinan ketepatan dan perkhidmatan tersuai.


Kelebihan Kami

Sampel Pantas

Perisian reka bentuk yang komprehensif membolehkan sampel dilakukan dalam masa 7 hingga 10 hari.

Kualiti Unggul

Satu set lengkap peralatan pemeriksaan dan proses kawalan kualiti menjadikan produk Mesin CNC yang sangat baik.

Pasukan Berpengalaman

Pasukan kami telah mengumpulkan pengalaman reka bentuk dan pembuatan yang kaya dalam bahagian pemesinan CNC, bahagian pengilangan CNC dan bahagian pelarik. Yang boleh membezakan kita dengan orang lain.

Penghantaran tepat pada masanya

Proses penghantaran yang baik dan pembekal yang baik menjamin bahawa kami sentiasa boleh menghantar barangan tepat pada masanya.


Kami mempunyai pasukan yang berpengalaman untuk perkhidmatan tersuai OEM, teknologi canggih, peralatan yang sangat baik, pengurusan yang ketat adalah asas pembangunan dan pengembangan berterusan syarikat, dan produk ketepatan memenangi kepercayaan pelanggan. Kami percaya bahawa melalui usaha dan usaha berterusan kami, kami akan dapat mencapai manfaat bersama dan menang-menang dengan pelanggan kami!