Pemesinan CNC Ketepatan

Pemesinan CNC Ketepatan

Pemesinan CNC Ketepatan OEM dibuat di China. Youlin berdedikasi untuk menghasilkan bahagian dan produk Pemesinan CNC Precision berkualiti tinggi yang memenuhi atau melebihi jangkaan pelanggan kami. Dengan bantuan kejuruteraan dalaman, rangkaian penuh perkhidmatan, dan keupayaan untuk menyediakan prototaip dan pengeluaran jangka pendek dan panjang, kami adalah kedai sehenti anda untuk Pemesinan CNC Precision.

Butiran Produk

Pembekal Pemesinan CNC Ketepatan OEM

Kami menekankan kemajuan dan memperkenalkan barangan baharu ke pasaran setiap tahun untuk Pengeluar untuk Pemesinan CNC Ketepatan China, Makmal kami kini ialah "Makmal Kebangsaan teknologi turbo enjin diesel ", dan kami memiliki kumpulan R&D profesional dan kemudahan ujian yang lengkap.
Pengeluar untuk Pemesinan CNC Precision China, Syarikat kami sentiasa menegaskan prinsip perniagaan "Kualiti, Jujur, dan Pelanggan Diutamakan" yang mana kami telah mendapat kepercayaan pelanggan dari dalam dan luar negara. Jika anda berminat dengan barangan kami, anda jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut.

1. Keupayaan Pemesinan CNC Ketepatan Kami

Precision CNC MachiningYoulin mempunyai pakar dalam toleransi ketat, Pemesinan CNC Ketepatan tinggi selama bertahun-tahun. Bekerja daripada reka bentuk pelanggan dan menggunakan teknologi pemesinan dan pemusingan CNC termaju, kami menghasilkan prototaip toleransi rapat tersuai dan bahagian pengeluaran daripada pelbagai jenis bahan. Kami menyediakan perkhidmatan Pemesinan CNC Precision kepada pelbagai jenis industri yang luas termasuk automotif, pertanian, pengeluar perabot, penjagaan kesihatan dan industri barangan pengguna. Kelantangan tidak pernah menjadi isu dan pengeluaran kapasiti tinggi dan rendah mudah dicapai. Kami mempunyai pengalaman dan kepakaran untuk menyampaikan walaupun bahagian yang paling kompleks dengan ketepatan dan kebolehulangan yang sempurna.


2. Kelebihan Pemesinan CNC Ketepatan

Precision CNC MachiningKelebihan utama Pemesinan CNC Precision termasuk pengeluaran bahagian yang kompleks dengan tahap ketepatan yang tinggi sambil mengekalkan kos pengeluaran dan persediaan yang lebih rendah. Pemesinan CNC Ketepatan membantu dalam meningkatkan tahap ketepatan keseluruhan kerana ia adalah teknologi yang boleh dipercayai dan dibangunkan sepenuhnya yang menghapuskan kemungkinan kesilapan manusia. Selain itu, dengan membebaskan masa daripada operator dalam proses pengeluaran, perhatian boleh ditumpukan pada jaminan kualiti dan menawarkan pengawasan projek, yang membantu memastikan keperluan terperinci proses pengeluaran dipenuhi. Mengenai pengurangan kos, Precision CNC Machining bukan sahaja mengurangkan kos dengan mengurangkan keperluan pengendali mahir tetapi juga mengurangkan jumlah keseluruhan bahan buangan.

Satu lagi kelebihan Pemesinan CNC Precision ialah penambahbaikan aliran kerja daripada prototaip CNC kepada pengeluaran berskala penuh. Pada peringkat prototaip, mesin CNC membenarkan pembangun membina reka bentuk berfungsi dengan cepat yang boleh digunakan untuk ujian. Kemudian, apabila permintaan meningkat di pasaran, pemesinan CNC dengan cepat boleh membenarkan peralihan kepada pembangunan berskala penuh. Pada setiap langkah, masa pemulihan dikurangkan secara mendadak, membolehkan syarikat berupaya mengurangkan kos peluang yang terlepas.


3. Pemesinan CNC Ketepatan dalam Logam, Aloi

Kepakaran Youlin dan teknologi CNC canggih membolehkan kami menghasilkan bahagian berketepatan tinggi daripada pelbagai jenis logam. Sama ada anda memerlukan aluminium standard, loyang dan keluli tahan karat, atau aloi khusus seperti tungsten dan magnesium, kami boleh mengekalkan had terima yang ketat dan ketepatan unggul yang diperlukan oleh produk anda.

  • aluminium
  • Tembaga
  • tahan karat
  • titanium
  • plastik
  • Keluli Khas
Precision CNC Machining

Aluminium ialah logam yang sangat mulur, menjadikannya mudah untuk dimesin. Bahan ini mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik dan boleh didapati dalam pelbagai jenis untuk pelbagai aplikasi.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

Precision CNC Machining

Loyang mempunyai sifat yang diingini untuk beberapa aplikasi. Ia adalah geseran yang rendah, mempunyai kekonduksian elektrik yang sangat baik, dan mempunyai rupa keemasan (loyang). Ia biasanya digunakan di bahagian yang memerlukan beban yang besar.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 ✔CW617N ✔HPb59-1

Precision CNC Machining

Keluli tahan karat mempunyai ciri tahan suhu tinggi, dengan rintangan pengoksidaan dan rintangan kakisan yang baik. Ia digunakan secara meluas dalam bahagian mesin, bahagian industri pembinaan, dll.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

Precision CNC Machining

Aloi titanium digunakan secara meluas dalam industri automobil kerana beratnya yang ringan, kekuatan tinggi dan rintangan kakisan yang baik.
✔Titanium Gred 2 ✔ Titanium 6Al-4V

Precision CNC Machining

Plastik adalah salah satu bahan yang paling biasa digunakan di dunia kerana rintangan kakisan yang kuat, tahan lama, kalis air, ringan, kos rendah dan pemprosesan yang mudah.
✔ ABS ✔Acetal [Delrin] ✔Akrilik ✔G-10 Garolit ✔Nylon 6/6 ✔ TENGOK ✔ Polikarbonat ✔PTFE [Teflon] ✔Polypropylene

Precision CNC Machining

Keluli khas adalah sejenis keluli dengan komposisi khas, proses pengeluaran khas, struktur dan prestasi khas, yang boleh memenuhi keperluan khas. Berbanding dengan keluli biasa, keluli khas mempunyai kekuatan dan keliatan yang lebih baik, sifat fizikal, sifat kimia, biokeserasian dan sifat teknologi. Ia digunakan secara meluas dalam jentera, kereta, industri ketenteraan, industri kimia, peralatan rumah, kapal, pengangkutan, kereta api dan bidang lain.
✔Keluli Alat ✔Bearing keluli ✔Keluli mati ✔Keluli berkelajuan tinggi ✔ Keluli tungsten ✔Keluli mangan ✔ Keluli molibdenum ✔ Keluli kromium tungsten4. Soalan Lazim

S: Apakah perbezaan antara pemesinan CNC dan pemesinan ketepatan?

A: Ia dalam nama, betul-betul. Pemesinan ketepatan ditetapkan kepada standard yang lebih tinggi.

â—†Standard toleransi mesin CNC biasanya 0.008†atau 0.005â€

â—†Piawaian toleransi dalam pemesinan ketepatan boleh sehampir 0.0001â€

Tidak banyak bunyinya, bukan? Tetapi rangsangan kecil yang disediakan oleh teknologi pemesinan ketepatan membolehkan pengilang anda membuat bentuk kompleks menjadi mustahil dengan pemesinan CNC atau tangan standard. Dalam pemesinan aeroangkasa dan peranti perubatan, memenuhi spesifikasi yang tepat boleh menjadi masalah hidup atau mati.

 

S: Apakah tiga kerjaya yang boleh disediakan oleh pemesinan ketepatan untuk anda?

A: Pengaturcaraan alatan mesin CNC dan alatan mesin manual.

Mereka bentuk bahagian dan program yang cekap menggunakan aplikasi CAD/CAM.

Membaca dan mentafsir cetakan dan dimensi teknikal.

Berkomunikasi dengan profesional lain seperti jurutera atau pengaturcara.

 

S: Apakah pembuatan ketepatan?

J: Pengilangan ketepatan ditakrifkan sebagai pembuatan kepingan individu dengan ketepatan yang melampau. Jenis pemesinan ini digunakan untuk membuat bahagian untuk pelbagai mesin, termasuk perubatan, aeronautik dan mana-mana industri lain yang memerlukan bahagian yang sama dibuat dalam kuantiti yang banyak.
Teg Panas: Pemesinan CNC Ketepatan, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan