Pemesinan CNC Loyang

Pemesinan CNC Loyang

Loyang ialah salah satu logam yang paling mudah untuk dimesin, dengan pengalaman bertahun-tahun dan kepakaran yang terbukti, keupayaan pemesinan loyang kami membolehkan kami menyampaikan bahagian dan komponen berketepatan tinggi yang sepadan dengan spesifikasi reka bentuk anda. Kami menggunakan teknologi Pemesinan CNC Loyang yang canggih untuk memastikan ketepatan dan kebolehulangan yang sempurna, sama ada anda memerlukan segelintir prototaip atau pengeluaran penuh dengan kuantiti dalam puluhan ribu. Tidak kira betapa mudah atau rumit reka bentuk anda, kami akan memberikan anda bahagian tembaga yang sempurna yang diperlukan oleh projek anda.

Butiran Produk

1. Perkhidmatan Kami untuk Pemesinan CNC Loyang

Pasukan di Youlin mempunyai dekad pengalaman gabungan dalam Pemesinan CNC Loyang, dan boleh menyampaikan bahagian ketepatan dengan toleransi ±0.0005†atau lebih baik. Kami bekerja dengan semua gred dan aloi tembaga untuk menghasilkan segala-galanya daripada kelengkapan paip kepada komponen untuk peranti elektronik canggih. Sila hubungi kami untuk soalan bahan tertentu atau jika anda memerlukan gred atau aloi khusus. Kami juga menawarkan pelbagai operasi sekunder untuk memberi nilai lebih lanjut kepada perkhidmatan pemesinan loyang kami. Seperti yang diperlukan, kami boleh menyediakan rawatan haba, kemasan permukaan dan banyak lagi untuk menjimatkan masa dan wang anda pada projek anda.
Jadikan Youlin pilihan pertama anda untuk pemesinan tembaga ketepatan. Kami mempunyai kemahiran dan tahu bagaimana untuk menyampaikan bahagian toleransi yang berkualiti tinggi dan ketat yang memenuhi keperluan unik anda. Minta sebut harga mengenai Pemesinan CNC Loyang atau hubungi kami untuk membincangkan projek anda.


2.6 Potensi Faedah Pemesinan CNC Loyang

Petunjuk berikut akan membantu anda memahami mengapa Pemesinan CNC Loyang tidak pernah ketinggalan zaman.
â— Pemesinan Berkelajuan Tinggi:

Brass CNC Machining Loyang menawarkan kebolehmesinan yang sangat baik yang kadangkala dirujuk sebagai kebolehmesinan 100%. Sifat mekanikal aloi ini adalah kekuatan tinggi, kekuatan tegangan tinggi, dan rintangan ricih. Sifat-sifat ini menyumbang kepada kelajuan pemesinan semasa menggunakan loyang. Penyelidikan menunjukkan bahawa pembuatan CNC tembaga boleh dilakukan pada kelajuan 5 hingga 20% lebih tinggi daripada proses pemesinan CNC logam lain.
â— Pemesinan Ketepatan dan Kestabilan Dimensi:
Loyang terkenal dengan kestabilan dimensinya dan juga sesuai untuk pembuatan toleransi yang ketat. Disebabkan oleh faktor ubah bentuk yang kurang dan rintangan hentaman tinggi, komponen loyang kekal secara dimensi stabil.
â— Bahan Kerja Tinggi kepada Keserasian Alat:
Dalam Pemesinan CNC Loyang, terdapat pembentukan cip yang boleh diabaikan oleh itu haus dan lusuh alatan adalah minimum. Secara amnya, bahan kerja rod tembaga lebih disukai untuk pemesinan CNC. Bahan kerja ini sangat serasi dengan semua jenis alat pemesinan CNC. Ketahanan alat dan pemesinan bebas geseran memberikan produktiviti pemesinan yang lebih tinggi.
â— Ketersediaan Pelbagai Gred Bahan:
Seperti tembaga, loyang boleh didapati dalam gred yang berbeza. Gred loyang berikut biasanya digunakan dalam proses Pemesinan CNC Loyang.
â—‹Loyang C35300:
Gred Loyang C35300 digunakan untuk komponen yang memerlukan rintangan kakisan, kurang geseran operasi, imuniti yang lebih tinggi terhadap haus dan lusuh.
â—‹Loyang C36000:
Gred Loyang C36000 digunakan untuk pembuatan bahagian yang rumit. Komponen kompleks menuntut pembuatan dimensi yang tepat. Gred ini menawarkan kebolehmesinan dan alat yang unggul kepada keserasian bahan.

â— Produktiviti dan Keuntungan Lebih Tinggi:
Brass CNC Machining Sebagai proses pemesinan yang pantas dan tepat, Pemesinan CNC Loyang meningkatkan kecekapan proses. Loyang secara perbandingan adalah bahan yang mudah digunakan dari segi ekonomi, oleh itu ia memberi manfaat kepada pelaburan modal bahan pemesinan. Ketahanan alat dalam proses ini lebih tinggi, oleh itu, kos penggantian alat yang kerap dikurangkan. Bersama-sama dengan semua, rawatan selepas pemesinan tidak diperlukan dalam proses ini. Faktor-faktor ini sama sekali membawa kepada produktiviti dan keuntungan yang lebih tinggi.

â— Pemesinan CNC Loyang adalah Mesra Alam:
Loyang ialah aloi kuprum yang mengekalkan sifat kimia atau fizikal tembaga asli. Walau bagaimanapun, beberapa sifat dipertingkatkan dalam aloi ini. Oleh itu, bahan dalam proses ini adalah mesra alam. Seiring dengan itu, Pemesinan CNC Loyang tidak menyuntik sebarang gas berbahaya, atau bahan kimia ke dalam alam sekitar. Ia adalah proses sekerap sifar kerana bahan yang ditinggalkan boleh dikitar semula kepada kecekapan 100%. Oleh itu, ini adalah proses pemesinan hijau.


3. Soalan Lazim

S: Apakah petua untuk Pemesinan CNC Loyang?
J: Petua ini akan membantu anda mengalami lebih banyak kejayaan apabila tembaga pemesinan CNC:
Alat pemotong karbida atau pemotong dengan sisipan karbida boleh meningkatkan kadar penyingkiran bahan dan memanjangkan hayat alat.
Benarkan kilang berjalan dengan kelajuan yang lebih tinggi.
Gunakan pelapik gelendong untuk melindungi peralatan, bahan kerja dan pengendali mesin.
Kelajuan pemesinan yang lebih pantas dan kualiti yang lebih tinggi dalam pemusingan atau pengilangan tembaga boleh dicapai dengan mengurangkan kelegaan kepada getaran lembap dan menghapuskan cambuk bar.
Pengaturcaraan yang betul adalah penting dalam loyang pemesinan CNC, contohnya, menggunakan kod G yang betul untuk menetapkan kelajuan dan operasi gelendong berdasarkan keperluan projek anda.

S: Adakah tembaga lebih mudah untuk dimesin daripada aluminium?
J: Loyang adalah salah satu bahan yang paling mudah untuk dimesin, terutamanya berbanding dengan aluminium. Di mana aluminium selalunya boleh melekat pada alat pemesinan, tembaga nampaknya kurang melekat pada alat semasa pemesinan.

S: Bolehkah mesin tembaga tanpa penyejuk?
J: Cepat, perlahan, atau hampir semua perkara di antaranya, jika anda belajar mesin, ia adalah logam yang bagus untuk bermula. Melainkan anda mempunyai timbunan cip di dalam poket, loyang jarang memerlukan penyejuk. Seperti logam lembut lain, logam ini boleh menjadi bergetah, tetapi lebih kerap daripada tidak, cip mudah dibersihkan dengan sebarang jenis pemotong.
Teg Panas: Pemesinan CNC Loyang, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan