Perkhidmatan Pemesinan CNC

Perkhidmatan Pemesinan CNC

Kami menyediakan Perkhidmatan Pemesinan CNC Tersuai bagi sebarang kerumitan untuk pengeluaran kedua-dua siri bahagian kecil dan besar. Kami mempunyai ramai jurutera berpengalaman yang boleh kami berikan kepada anda sebut harga pemesinan CNC dalam beberapa kali. Meminta sebut harga untuk pemesinan CNC adalah mudah: hanya hantarkan saya fail anda dengan lukisan ke e-mel saya, model 3D atau lakaran dalam sebarang format popular. Kami memeriksa bahagian dan menjamin kualitinya.

Butiran Produk

Pembekal Perkhidmatan Pemesinan CNC Tersuai China

mematuhi kontrak", mematuhi keperluan pasaran, menyertai semasa persaingan pasaran dengan kualiti yang baik begitu juga dengan menyediakan perkhidmatan tambahan yang komprehensif dan hebat untuk pelanggan untuk membolehkan mereka menjadi pemenang besar. Kejar-kejaran perusahaan anda, adalah pelanggan ' pemenuhan Harga Terbaik untuk Perkhidmatan Pemesinan CNC Keluli Tahan Karat Bahagian Pemesinan Ketepatan China, Kami mengalu-alukan pengguna baharu dan lama dari semua lapisan kehidupan seharian untuk bercakap dengan kami untuk interaksi perusahaan perniagaan yang akan datang dan pencapaian bersama.
Harga Terbaik untuk Pemesinan Ketepatan China, Perkhidmatan Pemesinan, Kami berharap kami dapat mewujudkan kerjasama jangka panjang dengan semua pelanggan, dan berharap kami dapat meningkatkan daya saing dan mencapai situasi menang-menang bersama-sama dengan pelanggan. Kami sangat mengalu-alukan pelanggan dari seluruh dunia untuk menghubungi kami untuk apa sahaja yang anda inginkan! Mengalu-alukan semua pelanggan di dalam dan di luar negara untuk melawat kilang kami. Kami berharap dapat mempunyai hubungan perniagaan yang menang-menang dengan anda dan mencipta hari esok yang lebih baik.

1. Perkhidmatan Pemesinan CNC Kami

CNC Machining ServicesPerkhidmatan Pemesinan CNC YOULIN menawarkan kepada anda prototaip pantas yang komprehensif dan penyelesaian pembangunan produk baharu. Kami mempunyai set lengkap peralatan canggih untuk menyediakan pengilangan dan pusingan berbilang paksi serta sinki dan wayar EDM, pengisaran permukaan, ukiran laser dan banyak lagi. Kami juga memastikan pematuhan kawal selia yang lengkap bagi semua bahan mentah menggunakan peralatan ujian analitik yang canggih. Kami menumpukan diri kepada pemesinan dan pembuatan CNC yang meliputi kebanyakan pasaran Amerika dan Eropah. Kami menjangkakan menjadi rakan kongsi lama anda di China.


2. Apakah Perkhidmatan Pemesinan CNC?

CNC Machining ServicesPemesinan CNC ialah proses pembuatan tolak yang menggunakan alat pemotong dikawal komputer berputar seperti gerudi, pengisar akhir, dan alat memusing untuk mengeluarkan bahan daripada blok bahan pepejal, dengan itu membentuk bahagian tersebut.

Fail reka bentuk digital mengarahkan mesin CNC cara memotong blok (juga dikenali sebagai “bahan kerja†) dan berbilang mesin boleh menggunakan fail reka bentuk yang sama pada masa yang sama, yang sangat meningkatkan kelajuan proses pengeluaran.

Pemesinan CNC ialah pilihan yang berdaya maju untuk pembuatan bahagian dengan pelbagai bahan, daripada plastik dan logam kepada kayu, gentian kaca dan banyak lagi.


3. Kelebihan Perkhidmatan Pemesinan CNC

Perkhidmatan Pemesinan CNC mempunyai banyak kelebihan untuk pembangunan produk yang boleh menjadikannya penyelesaian ideal bukan sahaja untuk prototaip pantas tetapi juga untuk pengeluaran volum. Inilah yang perlu anda pertimbangkan.

✔ Penyingkiran pantas sejumlah besar logam serta resin plastik gred kejuruteraan
✔ Sangat tepat dan boleh diulang
✔ Cemerlang untuk membuat geometri kompleks
✔ Sesuai untuk pelbagai jenis substrat
✔ Jilid boleh skala daripada satu hingga 100,000
✔ Pelaburan rendah dalam kos perkakas dan penyediaan

✔ Alat ganti adalah kekuatan penuh dan boleh dimasukkan ke dalam perkhidmatan serta-merta
✔ Serbaguna
✔ Pusing pantas
✔ Kemasan permukaan yang sangat baik
✔ Mudah disesuaikan


4. Bahan Mentah untuk Perkhidmatan Pemesinan CNC

Kami bekerja dengan pelbagai jenis bahan aloi plastik dan logam termasuk magnesium, keluli lembut dan tahan karat, aluminium, loyang dan titanium serta resin plastik gred kejuruteraan tegar. Bahan-bahan ini adalah sebahagian daripada inventori standard kami dan boleh diperolehi untuk ketersediaan segera daripada vendor yang boleh dipercayai yang telah disemak dan diluluskan oleh kami dengan teliti. Selain itu, kami juga boleh menyediakan bahan khusus seperti aloi super keras – cuma berbincang dengan jurutera kami untuk mengetahui cara kami boleh memenuhi keperluan anda.

Keluli Tahan Karat

SS303, SS304, SS316, SS316L, SS430 dll.

Keluli

Keluli Lembut, Keluli Karbon, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20#, 45# dll.

Tembaga

HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 dll.

Tembaga

C11000, C12000, C12000, C26000, C51000 dll.

aluminium

AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 dll.

plastik

ABS, PC, PE, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, PEI, Peek. Serat Karbon

Lain-lain

titanium


5. Kemasan untuk Perkhidmatan Pemesinan CNC

 • Kids Jump Ball

  Sebagai Mesin:

  Kekasaran permukaan boleh ditentukan menggunakan nilai Ra. Ra3.2 - 1.6um sebagai standard.

 • Kids Jump Ball

  Menggilap:

  Menggilap adalah untuk menjadikan bahagian mempunyai kemasan yang lebih licin dan cerah.

 • Kids Jump Ball

  Letupan Pasir:

  Saiz letupan pasir: 80um sebagai standard. 50-120um tersedia.

 • Kids Jump Ball

  Anodized:

  Standard: semula jadi, hitam, merah, hijau, biru, kuning / emas.


6. Soalan Lazim

S: Adakah pemesinan CNC dalam permintaan?

J: Hari ini terdapat permintaan yang tinggi untuk bahagian dan komponen tersuai, dalam hampir setiap industri. Pemesinan CNC ialah satu proses, yang membolehkan OEM mencipta bahagian tersuai ini dengan mudah. Banyak OEM telah pun menggabungkan pelbagai jenis Perkhidmatan Pemesinan CNC dalam pengeluaran.


S: Apakah masa depan pemesinan CNC?

A: Fleksibiliti Pemesinan Ketepatan CNC

Perkhidmatan Pemesinan CNC — penggerudian, alur, dan penghalaan, sebagai contoh — akan menjadi punca kepada inovasi proses. Pemesinan ketepatan CNC akan menjadi semakin maju berkaitan dengan prototaip dan reka bentuk disebabkan peningkatan penggunaan teknik pemesinan empat dan lima paksi.


S: Apakah prototaip pemesinan CNC?

J: Prototaip CNC melibatkan penggunaan reka bentuk CAD model pepejal 3D sebagai input, dan sejajar dengan itu, fabrikasi bahagian terus daripada bahan pepejal melalui proses pemotongan dan pengilangan yang dikawal komputer.

Teg Panas: Perkhidmatan Pemesinan CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan