Bahagian Tuangan Pasir

Bahagian Tuangan Pasir

Pengilang Bahagian Tuangan Pasir Berkualiti China. Ningbo Youlin – kedai sehenti andal anda yang menawarkan bahagian tuangan pasir terbaik dan produk lain kepada anda. Di sini, kami sentiasa menunjukkan kepakaran dan inovasi yang memainkan peranan utama dalam proses pemutus. Kami menggunakan kaedah yang sangat baik untuk menjadikan kerja kami pantas dan cekap. Pasukan kami mahir dan berpengetahuan dalam melakukan proses tersebut. Kami mempunyai bahan dan peralatan yang besar yang menjadikan tuangan pasir berkesan sepanjang masa.

Butiran Produk

Pengilang Bahagian Tuangan Pasir Berkualiti China.

Untuk memenuhi keseronokan pelanggan yang terlalu dijangka, kini kami mempunyai krew kami yang padu untuk membekalkan bantuan sepanjang masa yang terbaik termasuk pemasaran, jualan, perancangan, pengeluaran, kawalan kualiti terbaik, pembungkusan, pergudangan dan logistik untuk Bahagian Tuangan Pasir China Murah Kilang, Kami sangat mengalu-alukan pasangan untuk berunding organisasi dan memulakan kerjasama. Kami berharap dapat berganding bahu dengan rakan baik dalam industri yang berbeza untuk menghasilkan jangka panjang yang hebat.
Kilang Murah China Die Casting Aluminium, Casting Aluminium Parts, Kami mempunyai lebih daripada 8 tahun pengalaman dalam industri ini dan mempunyai reputasi yang baik dalam bidang ini. Penyelesaian kami telah mendapat pujian daripada pelanggan di seluruh dunia. Matlamat kami adalah untuk membantu pelanggan merealisasikan matlamat mereka. Kami telah berusaha keras untuk mencapai situasi menang-menang ini dan dengan ikhlas mengalu-alukan anda untuk menyertai kami.

1.Mengapa Memilih Youlin untuk Membuat Bahagian Tuangan Pasir Anda?

Selama bertahun-tahun, Youlin mempunyai reputasi yang baik dalam industri tuangan logam dan masih meneruskan kecemerlangannya hari ini! Kami tahu apa yang anda perlukan, dan kami memberikannya kepada anda dengan segera.

Bahagian Tuangan Pasir Kualiti Terbaik

Jurutera dan kakitangan kami mengetahui nilai kepercayaan, jadi kami memastikan anda mempunyai bahagian tuangan pasir berkualiti tinggi. Setiap bahagian mencerminkan pertumbuhan dan kejayaan perniagaan anda. Jadi, jika anda menempah bahagian tuangan pasir daripada kami, bersedialah untuk merasai kepuasan.

Penghantaran Produk Cepat

Jangan risau tentang kelewatan kerana anda tidak akan mengalaminya di Caster Metal. Pasukan kami yang cepat dan boleh dipercayai sentiasa bersedia untuk memberikan anda kepuasan yang anda sasarkan. Hubungi kami dan jangkakan penghantaran bahagian tuangan pasir dalam masa yang dipersetujui.

Simpan Bajet Anda

Salah satu perkara yang pelanggan suka tentang Youlin ialah perkhidmatan mesra bajet yang ditawarkannya. Kami memberi jaminan kepada anda bahawa setiap produk yang kami tawarkan (seperti bahagian tuangan pasir) bukan sahaja memenuhi bajet anda tetapi juga pilihan anda.

Jadi, adakah anda ingin memesan bahagian tuangan pasir sekarang? Datang dan hubungi kami hari ini dan alami masa depan cerah yang kami berikan kepada perniagaan anda!

 

2. Proses Pengeluaran Bahagian Tuangan Pasir

Menggunakan acuan, tuangan logam dibentuk. Kami sentiasa memastikan bahawa kami menggunakan acuan yang sangat baik untuk memastikan proses tuangan pasir berkesan. Kami mempunyai bahagian tuangan pasir yang berbeza yang mempengaruhi penampilan produk akhir.
◆Corak – Kami memanggilnya model bersaiz penuh yang memberi kesan pada acuan pasir. (Ambil perhatian: anda tidak akan melihat beberapa permukaan dalaman di bahagian ini. Oleh itu, teras yang berasingan akan mencipta ini.)
◆Teras – Teras dimasukkan ke dalam acuan dalam membentuk bahagian dalam tuangan. Anda akan melihat lubang dan laluan di teras. Teras mempunyai komponen pasir acuan yang digoncang semasa proses penuangan.
◆Chaplets – Salah satu tujuan bahagian ini adalah untuk sokongan teras tambahan. Chaplets ialah kepingan logam kecil yang disambungkan ke permukaan rongga dan teras.
◆Core-Box – sama seperti die, bahagian ini berasal dari plastik, kayu dan logam. Kotak teras juga mempunyai berbilang rongga yang sesuai untuk menghasilkan beberapa teras yang sama.
◆Riser – Riser mengandungi lebihan logam dan menghalang lompang pengecutan dalam tuangan utama. (Penaik melakukan ini dengan memasukkan logam cair ke dalam rongga acuan.)
◆Flask – mengandungi keseluruhan acuan pasir.

Sand Casting Parts


3.Aplikasi Bahagian Tuangan Pasir

Selama bertahun-tahun, kami telah menghasilkan pelbagai tuangan pasir yang mengagumkan yang menghasilkan ratusan bahagian logam yang ringkas dan kompleks yang digunakan dalam pelbagai industri.

Bahagian Mekanikal & Seni Bina

â–¶ kotak gear dan perumah,

â–¶ komponen injap dan penapis yang pelbagai,

â–¶ komponen pam, badan pam dan perumah,

â–¶ penggerak gear, aci engkol, gear,

â–¶ pemberat, bebibir, kelengkapan air,

â–¶ baling-baling, pendesak, takal dan banyak lagi.

Sand Casting Parts


4. Peralatan Kami untuk Bahagian Tuangan Pasir

â—†Perisian Pemejalan Magma: Menggunakan perisian ini menghasilkan pembuatan corak dan gating yang lebih baik untuk mengurangkan atau menghapuskan keliangan.
â—†Relau Lebur Aruhan Tanpa Teras Dengan masa pemanasan yang cepat, ini menggabungkan produktiviti tinggi dengan fleksibiliti aloi maksimum.
â—†Relau Pegangan Saluran: Relau pemegang saluran menggabungkan produktiviti tinggi dengan operasi yang menjimatkan dan menyediakan bekalan berterusan logam sedia untuk dituang 24 jam sehari.
â—†Mesin Pengacuan Pasir Automatik: Dibuat dengan automasi mekanikal dan digunakan untuk tuangan volum tinggi, semua acuan mempunyai dimensi, ketegangan, kandungan lembapan dan sifat lain yang sama.


5.Bahan untuk Bahagian Tuangan Pasir

Kami menggunakan bahan berikut dalam projek tuangan pasir kami.
â—†Keluli Tahan Karat/ Dupleks 2205, 2507 & Zeron
â—†Keluli Aloi
â—†Kelabu, Mulur & Besi Putih
â—†Aluminium
â—†Loyang, Gangsa & Tembaga


6.Soalan Lazim

S: Seberapa Lazimnya Tuangan Pasir?
J: Bahagian tuangan pasir pada masa ini menyumbang kira-kira 75% daripada pengeluaran aloi kuprum, besi kelabu dan mulur A.S., keluli tahan karat dan aluminium.

S: Apakah perbezaan antara acuan pasir dan tuangan acuan cangkerang?
J: Acuan pasir mencipta rongga dengan pasir dan menuangkan logam cair ke dalam rongga. acuan dikeluarkan daripada corak dan logam cair dituang ke dalam acuan. Manakala, pengacuan cangkerang menggunakan pasir yang dicampur dengan resin ikatan untuk menutup corak yang dipanaskan untuk menghasilkan acuan.

S: Bolehkah anda menggunakan semula pasir tuang?
J: Jawapan ringkasnya ialah ya, pasir tuang boleh digunakan semula. Walau bagaimanapun, peremajaan sering diperlukan untuk memastikan hasil terbaik yang mungkin pada tuangan yang menggabungkan pasir yang digunakan sebelum ini.
Teg Panas: Bahagian Tuangan Pasir, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan