Pusing CNC Ketepatan

Pusing CNC Ketepatan

Youlin komited untuk memberikan anda perkhidmatan Pemotong CNC Ketepatan tinggi yang terdapat di pasaran. Kami telah memperoleh reputasi untuk kepantasan, ketepatan dan kebolehpercayaan, kerana pasukan mesin yang berpengalaman dan terlatih yang mengendalikan mesin pelarik CNC kami yang canggih dan berketepatan tinggi.

Butiran Produk

Kami telah bersedia untuk berkongsi pengetahuan kami tentang pengiklanan di seluruh dunia dan mengesyorkan anda produk yang sesuai pada kos yang paling agresif. Jadi Alat Profi memberikan anda harga wang yang ideal dan kami telah bersedia untuk mencipta antara satu sama lain dengan 2022 Reka Bentuk Terkini China Precision CNC Turning, Sentiasa untuk majoriti pengguna perniagaan dan peniaga untuk menyediakan produk berkualiti terbaik dan perkhidmatan terbaik. Dialu-alukan untuk menyertai kami, mari berinovasi bersama, untuk terbang impian.
2022 Reka Bentuk Terkini China Precision CNC Turning, kami mempunyai jualan dalam talian sepanjang hari untuk memastikan perkhidmatan pra-jualan dan selepas jualan tepat pada masanya. Dengan semua sokongan ini, kami boleh melayani setiap pelanggan dengan produk berkualiti dan penghantaran tepat pada masanya dengan tanggungjawab yang tinggi. Sebagai syarikat muda yang sedang berkembang, kami mungkin bukan yang terbaik, tetapi kami cuba yang terbaik untuk menjadi rakan kongsi yang baik anda.

1. Keupayaan Memusing CNC Ketepatan Kami

Precision CNC TurningKami menyediakan ketepatan tinggi, toleransi rapat pelbagai fungsi Precision CNC Turning, dan perkhidmatan berkaitan untuk memenuhi permintaan ketat pelanggan dalam pelbagai industri. Dengan teknik pemesinan inovatif kami dan teknologi Precision CNC Turning termaju, kami berdedikasi untuk menyediakan anda dengan alat ganti pada kos pengeluaran yang tersedia paling rendah, dengan toleransi yang paling ketat, dan dalam masa kitaran terpantas. Dengan proses kami yang mantap, pasukan yang berpengalaman, dan sistem pemusing CNC yang canggih, Youlin ialah rakan kongsi yang sempurna untuk keperluan Pemusingan CNC Ketepatan tinggi anda. Kami boleh mengendalikan tempahan daripada pesanan kecil sekali sahaja untuk beberapa item hingga larian besar yang mengandungi beribu-ribu keping. Masa utama disebut berdasarkan setiap projek dan pesanan menyeluruh untuk pelanggan adalah mungkin.


2. Precision CNC Turning Kelebihan

Precision CNC TurningMesin CNC ialah mesin yang menggunakan Kawalan Berangka Komputer ke atas alatan mesin seperti pelarik, penghala, pengisar atau kilang. Bahasa mesin CNC menyediakan kawalan tepat ke atas ciri seperti kelajuan, lokasi, koordinasi dan kadar suapan. Dengan memasukkan stok bar mentah ke dalam mesin, ia boleh terus berjalan dengan kehadiran yang minimum. Beberapa faedah langsung yang berkaitan dengan bahagian terbalik ketepatan suapan bar, termasuk:
✔Meningkatkan ketepatan pemesinan
✔ Membolehkan perincian yang kompleks
✔Mencipta fleksibiliti dalam pembuatan
✔Meningkatkan keselamatan
✔Meningkatkan volum pengeluaran
✔Mengurangkan masa persediaan-pertukaran


3. Precision CNC Turning dalam Logam, Aloi

Dengan pengalaman kami yang luas dan teknologi CNC yang canggih, kami boleh memberikan toleransi yang ketat kepada bahagian logam yang bertukar untuk sebarang aplikasi. Kami menyediakan Precision CNC Turning perkhidmatan penuh untuk memberi anda komponen yang sepadan dengan spesifikasi reka bentuk tepat anda, dalam kuantiti yang tinggi yang diperlukan oleh projek anda. Keupayaan Precision CNC Turning kami membolehkan kami memberikan ketepatan dan kebolehulangan yang unggul untuk bahagian volum tinggi. Kami menukar bahagian daripada pelbagai jenis bahan stok bar. Kami bekerja dengan:

  • aluminium
  • Tembaga
  • tahan karat
  • titanium
  • plastik
  • Keluli Khas
Precision CNC Turning

Aluminium ialah logam yang sangat mulur, menjadikannya mudah untuk dimesin. Bahan ini mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik dan boleh didapati dalam pelbagai jenis untuk pelbagai aplikasi.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

Precision CNC Turning

Loyang mempunyai sifat yang diingini untuk beberapa aplikasi. Ia adalah geseran yang rendah, mempunyai kekonduksian elektrik yang sangat baik, dan mempunyai rupa keemasan (loyang). Ia biasanya digunakan di bahagian yang memerlukan beban yang besar.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 ✔CW617N ✔HPb59-1

Precision CNC Turning

Keluli tahan karat mempunyai ciri tahan suhu tinggi, dengan rintangan pengoksidaan dan rintangan kakisan yang baik. Ia digunakan secara meluas dalam bahagian mesin, bahagian industri pembinaan, dll.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

Precision CNC Turning

Aloi titanium digunakan secara meluas dalam industri automobil kerana beratnya yang ringan, kekuatan tinggi dan rintangan kakisan yang baik.
✔Titanium Gred 2 ✔ Titanium 6Al-4V

Precision CNC Turning

Plastik adalah salah satu bahan yang paling biasa digunakan di dunia kerana rintangan kakisan yang kuat, tahan lama, kalis air, ringan, kos rendah dan pemprosesan yang mudah.
✔ ABS ✔Acetal [Delrin] ✔Akrilik ✔G-10 Garolit ✔Nylon 6/6 ✔ TENGOK ✔ Polikarbonat ✔PTFE [Teflon] ✔Polypropylene

Precision CNC Turning

Keluli khas adalah sejenis keluli dengan komposisi khas, proses pengeluaran khas, struktur dan prestasi khas, yang boleh memenuhi keperluan khas. Berbanding dengan keluli biasa, keluli khas mempunyai kekuatan dan keliatan yang lebih baik, sifat fizikal, sifat kimia, biokeserasian dan sifat teknologi. Ia digunakan secara meluas dalam jentera, kereta, industri ketenteraan, industri kimia, peralatan rumah, kapal, pengangkutan, kereta api dan bidang lain.
✔Keluli Alat ✔Bearing keluli ✔Keluli mati ✔Keluli berkelajuan tinggi ✔ Keluli tungsten ✔Keluli mangan ✔ Keluli molibdenum ✔ Keluli kromium tungsten4. Soalan Lazim

S: Pemesinan manakah yang sebahagian besarnya digantikan dengan Precision CNC Turning?
J: Pelarik ialah alat mesin utama yang digunakan untuk memusing, tetapi kedai mesin CNC moden telah banyak menggantikan pelarik tradisional dengan peralatan yang menggabungkan pelbagai operasi, seperti di pusat kilang/pusing, pusat pemesinan atau pusat pemesinan 5 paksi.

S: Apakah mesin pelarik ketepatan?
J: Pelarik ketepatan ialah mesin pelarik berkomputer yang digunakan untuk mencipta objek pepejal terperinci daripada sekeping kayu atau logam. Mesin pelarik berfungsi dengan memutarkan bahan mentah semasa memotong, menggerudi, mengampelas, menggiling atau mengubah bentuk. Penggunaan mesin pelarik menghasilkan produk siap yang simetri sepanjang paksi putaran.

S: Apakah maksud pemesinan ketepatan?
J: Pemesinan ketepatan ialah proses yang mengeluarkan lebihan, bahan mentah daripada bahan kerja, sambil menahan kemasan toleransi yang rapat, untuk menghasilkan produk siap. Ringkasnya, ini bermakna membentuk kepingan bahan yang besar menjadi bahagian yang lebih tepat, supaya mereka dapat memenuhi spesifikasi yang sangat tepat.
Teg Panas: Precision CNC Turning, China, Customized, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan