Pengilangan CNC Logam

Pengilangan CNC Logam

Youlin ialah pembekal Metal CNC Milling yang boleh dipercayai untuk pelbagai keperluan pengilangan yang tidak berkesudahan. Perkhidmatan kami yang dipercayai selama bertahun-tahun dan perhatian yang tepat terhadap perincian memastikan anda mendapat bahagian dan komponen yang anda perlukan mengikut spesifikasi anda. Apabila anda memerlukan rakan kongsi yang boleh menyampaikan penyelesaian tepat dari segi teknikal yang dibuat untuk bahagian Pengilangan CNC Logam tersuai anda. Selesaikan kerja dengan betul dengan ketukangan unggul daripada Youlin.

Butiran Produk

Pengalaman pengurusan projek yang sangat kaya dan model sokongan khusus kepada seseorang menjadikan komunikasi perniagaan kecil sangat penting dan pemahaman mudah kami tentang jangkaan anda untuk Pengilangan Logam CNC Harga Kilang Disesuaikan Kilang China, Kami akan terus berusaha untuk meningkatkan pembekal kami dan membekalkan penyelesaian terbaik yang paling bermanfaat dengan harga yang agresif. Sebarang pertanyaan atau komen amatlah dihargai. Pastikan untuk mendapatkan kami dengan bebas.
Harga Kilang China Disesuaikan Kilang, Pengilangan CNC Logam, Pada masa ini rangkaian jualan kami berkembang secara berterusan, meningkatkan kualiti perkhidmatan untuk memenuhi permintaan pelanggan. Jika anda berminat dengan mana-mana produk, sila hubungi kami pada bila-bila masa. Kami tidak sabar-sabar untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan anda dalam masa terdekat.

1. Perkhidmatan Pengilangan CNC Logam Kami

Metal CNC MillingPengilangan CNC ialah penyingkiran logam dengan pemotong berputar atau alat pemotong berputar lain. Dengan peralatan yang tepat, dan pelbagai jenis alatan, kami dapat memotong apa sahaja, dalam toleransi beberapa perseribu inci atau kurang.
Jurutera, inovator dan saintis memilih Youlin untuk Pengilangan CNC Logam tersuai, kerana kami dapat memesin bahagian dan penutup tersuai dengan berkesan dan tepat, tanpa sebarang pesanan minimum. Kami berbangga dengan kebolehpercayaan dan perkhidmatan pelanggan kami yang unggul. Hubungi kami untuk bermula.
Bahagian Pemesinan CNC kami termasuk pengilangan 5-Axis dan 3-Axis, serta CNC Turning dan CNC Router. Kami menawarkan pemesinan CNC aluminium, tembaga dan bahan lain, kedua-duanya untuk kepingan logam dan stok bar.


2. Kelebihan & Pertimbangan Reka Bentuk Pengilangan CNC Logam

Metal CNC MillingKelebihan
✔Boleh menghasilkan bahagian hampir semua bentuk
✔Kos efektif untuk prototaip dan jangka pendek
✔Toleransi dimensi tinggi adalah mungkin
✔Kemasan yang licin boleh dicapai

Pertimbangan Reka Bentuk
â—†Gunakan bentuk yang boleh dipegang dengan baik semasa pemesinan, seperti tepi lurus
â—†Pengilangan menghasilkan corak potongan yang boleh dilihat pada permukaan bahan
â—†Elakkan poket dalam dan pastikan sudut dibulatkan
â—†Elakkan bentuk yang tipis


3. Pembuatan Lean & Kualiti Pengilangan CNC Logam

Metal CNC MillingKami menyokong LTA berbilang tahun dan menawarkan jadual penghantaran JIT melalui penggunaan prinsip pembuatan tanpa lemak dan sistem perancangan/penjadualan kapasiti ERP yang boleh dipercayai. Pemeriksaan Kawalan Kualiti diselesaikan di kawasan khusus menggunakan Mesin Pengukur Selaras (CMM) dan tolok yang ditentukur bagi semua jenis. Kami mampu mencapai keputusan hebat secara konsisten dengan meningkatkan keupayaan pasukan kami secara berterusan melalui pelaburan besar dalam peralatan dan perisian terkini, latihan berterusan kakitangan dan Sistem Kualiti matang yang menumpukan pada peningkatan proses melalui analisis metrik prestasi yang ditetapkan, termasuk pengukuran kepuasan pelanggan.


4. Bahan Pengilangan CNC Logam

  • aluminium
  • Tembaga
  • tahan karat
  • titanium
  • Keluli Khas
Metal CNC Milling

Aluminium ialah logam yang sangat mulur, menjadikannya mudah untuk dimesin. Bahan ini mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik dan boleh didapati dalam pelbagai jenis untuk pelbagai aplikasi.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

Metal CNC Milling

Loyang mempunyai sifat yang diingini untuk beberapa aplikasi. Ia adalah geseran yang rendah, mempunyai kekonduksian elektrik yang sangat baik, dan mempunyai rupa keemasan (loyang). Ia biasanya digunakan di bahagian yang memerlukan beban yang besar.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 ✔CW617N ✔HPb59-1

Metal CNC Milling

Keluli tahan karat mempunyai ciri tahan suhu tinggi, dengan rintangan pengoksidaan dan rintangan kakisan yang baik. Ia digunakan secara meluas dalam bahagian mesin, bahagian industri pembinaan, dll.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

Metal CNC Milling

Aloi titanium digunakan secara meluas dalam industri automobil kerana beratnya yang ringan, kekuatan tinggi dan rintangan kakisan yang baik.
✔Titanium Gred 2 ✔ Titanium 6Al-4V

Metal CNC Milling

Keluli khas adalah sejenis keluli dengan komposisi khas, proses pengeluaran khas, struktur dan prestasi khas, yang boleh memenuhi keperluan khas. Berbanding dengan keluli biasa, keluli khas mempunyai kekuatan dan keliatan yang lebih baik, sifat fizikal, sifat kimia, biokeserasian dan sifat teknologi. Ia digunakan secara meluas dalam jentera, kereta, industri ketenteraan, industri kimia, peralatan rumah, kapal, pengangkutan, kereta api dan bidang lain.
✔Keluli Alat ✔Bearing keluli ✔Keluli mati ✔Keluli berkelajuan tinggi ✔ Keluli tungsten ✔Keluli mangan ✔ Keluli molibdenum ✔ Keluli kromium tungsten


5. Soalan Lazim

S: Apakah Pengilangan CNC Logam?
J: Pengilangan CNC ialah proses automatik yang digunakan untuk mengeluarkan bahagian 2D dan 3D dengan mengeluarkan bahan daripada stok mentah logam. Untuk membuat bahagian giling CNC, bongkah atau kepingan diletakkan di atas meja di bawah gelendong yang memegang alat pemotong. Komputer mengawal alat yang digunakan, kelajuan putaran dan gerakan menegak gelendong, dan gerakan mendatar meja. Ini membolehkan pemotong yang dimuatkan seperti gerudi, pili dan kilang hujung untuk mengeluarkan bahagian bahan untuk mencipta bentuk.

S: Apakah operasi pengilangan akhir?
J: Pengilangan akhir merujuk kepada proses penyediaan permukaan fizikal yang digunakan untuk menghasilkan cip bahan dengan memasukkan bahan kerja logam ke dalam pemotong berputar. Pengilangan akhir adalah prosedur yang praktikal dan sangat biasa dalam aplikasi fabrikasi industri.

S: Apakah perbezaan antara pengilangan atas dan pengilangan bawah?
A: Perbezaan Utama Antara Pengilangan Atas dan Pengilangan Bawah ialah Dalam Pengilangan Atas, pemotong berputar melawan arah perjalanan bahan kerja. Dan, Dalam Pengilangan Turun pemotong berputar dalam arah yang sama perjalanan bahan kerja.
Teg Panas: Pengilangan CNC Logam, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan