Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk

Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk

Pengilang Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk yang Disesuaikan China. Kami pakar dalam bahagian tembaga yang dibentuk sejuk dan boleh mereka bentuk dalam dimensi, had terima dan kemasan permukaan yang anda perlukan. Kami juga boleh merancang untuk sebarang pemesinan sekunder tambahan yang mungkin memerlukan penempaan selepas sejuk. Bekerjasama dengan anda dan mengetahui dengan tepat hasil yang anda perlukan membantu kami mereka bentuk mengikut piawaian anda sejak awal, bukannya cuba mencari penyelesaian selepas itu. Ini adalah falsafah kami di Youlin dan bagaimana kami telah berjaya menjadi peneraju industri dalam bahagian tembaga bentuk sejuk.

Butiran Produk

Pengilang Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk yang Disesuaikan China.

Kepuasan pelanggan adalah tumpuan utama kami. Kami menjunjung tahap profesionalisme yang konsisten, kualiti terbaik, kredibiliti dan perkhidmatan untuk sampel Percuma Kilang China Menghasilkan Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk Kilang Berkualiti Tinggi, Kami juga merupakan kilang OEM yang dilantik untuk beberapa jenama produk terkenal di dunia. Selamat datang untuk menghubungi kami untuk rundingan dan kerjasama selanjutnya.
Sampel percuma kilang Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk China, Semua produk dan penyelesaian kami mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan amat dihargai dalam pelbagai pasaran di seluruh dunia. Jika anda berminat dengan mana-mana produk kami atau ingin membincangkan pesanan tersuai, jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami tidak sabar-sabar untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan pelanggan baharu dalam masa terdekat.

1. Perkhidmatan Kami untuk Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk

Youlin menghasilkan bahagian tembaga bentuk sejuk standard dan tersuai untuk banyak aplikasi, daripada automotif dan elektronik kepada perubatan. Kami menawarkan lebih 2,300 produk termasuk pelbagai pin khusus, terminal, rivet dan bahagian nilai tambah proprietari lain. Dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam pembuatan komponen berkepala sejuk, kami menyediakan penyelesaian tersuai untuk semua jenis keperluan pengikat. Kami menyimpan bahan termasuk keluli karbon dan aloi, tembaga, loyang dan gred biasa keluli tahan karat.

Operasi membentuk logam sejuk Youlin menawarkan kelebihan ketara seperti reka bentuk serba boleh, kadar pengeluaran yang tinggi, kebolehulangan dan peningkatan kekuatan komponen. Selain tajuk sejuk berbilang stesen, kami menawarkan perkhidmatan sekunder seperti penyaduran, pengecatan dan rawatan haba. Untuk menyokong usaha penjimatan kos pelanggan kami dan meningkatkan kebolehkilangan, kakitangan kami menyediakan kepakaran dan cadangan untuk bahan, toleransi dan konfigurasi bahagian yang sesuai.


2.Kelebihan Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk

Kami memilih penempaan sejuk berbanding penempaan panas untuk bahagian tembaga dengan beberapa sebab—memandangkan bahagian tembaga yang dibentuk sejuk memerlukan kerja kemasan yang sangat sedikit atau tidak, langkah proses fabrikasi itu selalunya boleh diketepikan, yang menjimatkan wang. Penempaan sejuk juga kurang terdedah kepada masalah pencemaran, dan komponen akhir menampilkan kemasan permukaan keseluruhan yang lebih baik. Faedah lain penempaan sejuk termasuk:

√Lebih mudah untuk menyampaikan sifat berarah

√Kebolehtukaran yang lebih baik

√Peningkatan kebolehulangan

√Peningkatan kawalan dimensi

√;Mengendalikan tekanan tinggi dan beban mati yang tinggi

√Menghasilkan bahagian bentuk jaring atau bentuk jaring hampir

â–¶ Penjimatan bahan mentah sehingga 70%

â–¶ Mengurangkan masa pemesinan sehingga 50%

â–¶ Sifat mekanikal yang dipertingkatkan untuk kekuatan bahan dan pemesinan akibat kerja sejuk bahan

â–¶ Jumlah kos bahagian dikurangkan dengan ketara sehingga 50%


3. Pemakaian Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk

Cold Formed Copper PartsSesentuh Elektrik Bimetal dan Pepejal
Kami menghasilkan berbilion-bilion rivet sentuhan elektrik dwilogam dan pepejal menggunakan proses pembentukan ini. Banyak bahan sentuhan berbeza tersedia termasuk perak, kuprum, perak-timah oksida, perak-nikel dan perak-kadmium oksida. Kami secara rutin menyediakan bantuan ROHS. Kami juga menghasilkan berjuta-juta bahagian yang dibuat oleh kimpalan automatik dan kenalan pancang automatik.


Cold Formed Copper PartsCold Heading dan Cold Forming untuk Peranti Perubatan
Untuk peranti perubatan, pembentukan sejuk ketepatan selalunya merupakan teknologi yang membolehkan. Banyak bahagian direka daripada logam yang sangat sukar untuk dimesin. Apabila ini berlaku, tajuk sejuk dan pembentukan sejuk selalunya merupakan teknologi terbaik untuk membuat bahagian. Banyak bahagian bioperubatan boleh dibentuk dengan aloi logam menggunakan emas, platinum, tantalum dan nikel.‘


4. Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk vs Bahagian Tembaga Mesin CNC

Cold Formed Copper Parts


5.Soalan Lazim

S: Apakah cabaran bahagian tembaga yang terbentuk sejuk?
A: Cabaran dengan pembentukan sejuk ialah bagaimanakah seorang jurutera mencapai sifat fizikal yang unggul dan faedah penjimatan kos bahan yang tinggi dari bahagian yang dibentuk sejuk tanpa membelanjakan beribu-ribu dolar untuk perkakas penebuk dan mati membentuk sejuk? Proses pembentukan sejuk piawai memerlukan pengeluaran volum tinggi melebihi 25,000 keping untuk menyerap kos perkakas yang tinggi untuk menyampaikan manfaat dua bentuk sejuk bagi penjimatan kandungan bahan dan masa pemesinan yang lebih cepat.

S: Apakah jenis kuprum yang digunakan untuk bahagian pembentuk sejuk?
J: Sebilangan besar Tembaga mentah yang digunakan dalam aplikasi industri dibekalkan dalam bentuk dawai Tembaga yang digulung.

S: Apakah tembaga yang ditarik sejuk?
A: Wayar kuprum ditarik sejuk dibuat dengan lukisan sejuk selepas rod kuprum pic keras gelek panas yang telah dipanaskan terlebih dahulu pada 673–973 K. Wayar telah disepuhlindapkan pada 293–673 K untuk mengkaji sifat penyepuhlindapannya.
Teg Panas: Bahagian Tembaga Terbentuk Sejuk, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan