Penempaan Loyang

Penempaan Loyang

Youlin menyediakan penyelesaian pembuatan lengkap untuk penempaan tembaga – daripada pemprosesan bahan mentah melalui penempaan dan komponen mesin sepenuhnya. Kami bukan sahaja boleh menyediakan rangkaian lengkap bahagian baharu daripada cetakan, sampel atau larian pengeluaran, tetapi juga sejak beberapa tahun kebelakangan ini kami telah menjadi mahir dalam menyesuaikan perkakas tempa lain kepada mesin penekan kami. Kapasiti semasa kami membolehkan kami menyediakan perkhidmatan untuk alat ganti di mana-mana sahaja dalam julat volum 200 hingga 20,000.

Butiran Produk

Komisen kami adalah untuk menyediakan pelanggan dan pengguna kami dengan produk digital mudah alih berkualiti tinggi yang ideal dan agresif untuk Harga Terbaik di China Brass Forging, Jana Nilai, Melayan Pelanggan!" adalah hasrat yang kami kejar. Kami amat berharap semua pelanggan akan mewujudkan jangka panjang dan kerjasama yang saling berkesan dengan kami. Sekiranya anda ingin mendapatkan butiran tambahan tentang perniagaan kami, Ingat untuk bercakap dengan kami sekarang.
Harga Terbaik di China Hot Forging, Steel, Kami berharap kami dapat menjalin kerjasama jangka panjang dengan semua pelanggan. Dan berharap kami dapat meningkatkan daya saing dan mencapai situasi menang-menang bersama-sama dengan pelanggan. Kami amat mengalu-alukan pelanggan dari seluruh dunia untuk menghubungi kami untuk apa sahaja yang anda perlu miliki!

1.Apakah itu Penempaan Loyang

Brass ForgingPenempaan tembaga menggunakan proses penempaan panas di mana logam terbentuk menggunakan suhu dan tekanan yang tinggi. Loyang dipanaskan dan kemudian diubah bentuk menggunakan tekanan. Loyang mudah ditempa dan secara amnya membolehkan toleransi yang rapat dan pemanasan semula terhad atau pemesinan tambahan. Proses penempaan membolehkan ketepatan dan kebebasan relatif daripada kecacatan.

Pertimbangan Penempaan Loyang
Penempaan Loyang membolehkan banyak faktor berfaedah, termasuk:
☑Kemuluran tinggi
☑Ketahanan kakisan dan sifat kemasan yang sangat baik
☑Kekonduksian haba dan elektrik yang tinggi
☑Kelembutan unggul yang memudahkan toleransi yang ketat
☑Sifat bukan magnet dan tidak percikan api
Brass Forging mempunyai beberapa kelemahan, termasuk:
☑Tindak balas atmosfera yang berkemungkinan
☑Warping atau variasi mungkin berlaku dalam proses penyejukan
☑Loyang bukan pilihan yang sesuai untuk produk struktur


2. Proses Kami untuk Penempaan Loyang

Brass Forging

3. Mengapa Penempaan Loyang

Brass ForgingPenempaan menjamin ketahanan yang luar biasa kepada produk kerana proses ubah bentuk logam dalam keadaan pepejal menjamin ketumpatan penuh dalam komponen yang direka untuk pengendalian bendalir dan rintangan kakisan. Aloi loyang menawarkan kekonduksian haba dan elektrik yang luar biasa, mudah dibentuk dan kebolehmesinan. Tambahkan pada rintangan kakisan itu, keserasian dengan banyak bahan dan persekitaran lain, dan keupayaan aloi untuk menerima pelbagai pilihan penyaduran. Atribut ini menjadikan penempaan tembaga pilihan ideal untuk banyak aplikasi.


4. Aplikasi Komponen Penempaan Loyang Biasa

→Kelengkapan paip untuk pelbagai jenis cecair terutamanya pili air dan pili
→Komponen yang digunakan dalam persekitaran luar seperti pemasangan logam pada bot dan kenderaan
→Tombol, pemegang dan banyak item “sentuhan tangan†yang memerlukan sifat antimikrob
→Sendal dan galas di mana sifat “pelincir sendiri†daripada aloi berasaskan tembaga adalah kelebihan
→Paparan atau barang-barang seni bina di mana warna panas dan keemasan loyang digilap memberikan penampilan yang dipertingkatkan


5. Soalan Lazim


S: Adakah loyang bagus untuk menempa?

J: Aloi berasaskan tembaga telah dinilai untuk kebolehpalsuan, dengan mengambil kira faktor seperti tekanan penempaan yang diperlukan, haus cetakan dan keplastikan panas. Tempa tembaga, C37700, adalah yang paling boleh ditempa dan dinilai pada 100%.

 

S: Apakah suhu penempaan loyang?

A: Suhu penempaan

bahan

Suhu Penempaan

Celcius

Fahrenheit

Tembaga

900

1652

Loyang (25 jenis aloi dengan nisbah kuprum dan zink yang berbeza-beza)

815

1499

Gangsa komersial (90% kuprum dan 10% timah)

900 hingga 419.53

1652 hingga 787.154

 

S: Adakah tembaga tempaan tembaga pepejal?

J: Membuat loyang tempa adalah proses yang lebih lama dan lebih baik daripada loyang dicop atau tuang. Penempaan memerlukan tekanan yang sangat besar, ada yang setinggi 30 kaki, dan perkakas khusus. Hasilnya ialah produk tembaga pepejal dengan sedikit ketidaksempurnaan.


Teg Panas: Penempaan Loyang, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan