Perkhidmatan Memusing CNC

Perkhidmatan Memusing CNC

Youlin ialah pembekal, pengilang, pengeksport Perkhidmatan Pembalikan CNC berketepatan yang berpengalaman di China. Kami membekalkan anda dengan kapasiti dan keupayaan yang diperlukan oleh projek anda, di samping memberikan harga yang paling kompetitif dan masa pendahuluan. Kami sentiasa boleh memilih proses pusingan ketepatan yang sesuai untuk mencapai keperluan anda. Perkhidmatan Pemotong CNC tersuai kami memastikan pelanggan kami menerima alat ganti CNC yang berkualiti tinggi. Dapatkan petikan segera daripada fail CAD 3D anda hari ini.

Butiran Produk

Kami berusaha untuk kecemerlangan, memberi perkhidmatan kepada pelanggan", berharap untuk menjadi pasukan kerjasama terbaik dan perusahaan dominator untuk kakitangan, pembekal dan pelanggan, merealisasikan perkongsian nilai dan promosi berterusan untuk Penghantaran Baharu untuk Perkhidmatan Turning CNC China, Melihat percaya! Kami amat mengalu-alukan yang baharu prospek di luar negara untuk menubuhkan interaksi syarikat dan juga mengharapkan untuk menyatukan interaksi dengan semua pelanggan yang telah lama wujud.
Penghantaran Baru untuk Perkhidmatan Turning CNC China, Kami sangat bertanggungjawab untuk semua butiran mengenai pesanan pelanggan kami tidak kira kualiti jaminan, harga yang memuaskan, penghantaran cepat, komunikasi tepat pada masa, pembungkusan yang berpuas hati, syarat pembayaran yang mudah, syarat penghantaran terbaik, perkhidmatan selepas jualan dll. Kami memberikan perkhidmatan sehenti dan kebolehpercayaan terbaik kepada setiap pelanggan kami. Kami bekerja keras dengan pelanggan, rakan sekerja, pekerja kami untuk membuat masa depan yang lebih baik.

1. Keupayaan Kami Perkhidmatan Memusing CNC

CNC Turning ServicesYoulin telah menyediakan Perkhidmatan Memusing CNC yang unggul. Kami menawarkan pelbagai keupayaan pemesinan ketepatan dengan pelbagai pusat pusingan CNC berkomputer yang boleh diprogramkan untuk memenuhi spesifikasi tepat anda, tidak kira betapa mudah atau rumit. Sama ada anda memerlukan percubaan, prototaip produk atau pusingan pengeluaran CNC berkapasiti besar, anda akan mendapat pemulihan pantas pada produk berkualiti pada kos yang kompetitif.
✔Pengeluaran kumpulan volum rendah, sederhana hingga tinggi dijalankan
✔Prototaip pantas dan pembuatan penggunaan akhir
✔Ketepatan dimensi tinggi, kelajuan tinggi dan kebolehpercayaan yang tinggi
✔Pelbagai bahan logam dan plastik yang serasi
✔Produktiviti yang hebat dan kecekapan yang lebih baik
✔Kemasan yang licin dan toleransi yang ketat boleh dicapai


2. Faedah Perkhidmatan CNC Turning

Faedah menggunakan Perkhidmatan Turning CNC Youlin untuk pembuatan logam anda adalah banyak. Mereka termasuk

CNC Turning ServicesKEPERSIHAN:
Apabila ia datang kepada pengeluaran logam, anda tidak boleh memadankan pusingan CNC yang melibatkan ketepatan. Dengan membelok CNC, kami memprogramkan mesin untuk memotong dan memusing dengan cara yang sama, dengan cara yang betul, setiap masa. Anda tidak perlu risau tentang kecacatan atau ketidakkonsistenan apabila melibatkan bahagian mesin anda. Jika anda berada dalam industri yang memerlukan anda menghasilkan bahagian logam yang konsisten secara besar-besaran, pemusingan CNC adalah cara terbaik.

CNC Turning ServicesSERBAGUNA:
Apabila anda bekerja dengan Youlin, salah satu faedah yang anda akan temui dengan cepat ialah anda bukan sahaja sentiasa mendapat apa yang anda jangkakan, tetapi ia juga mudah untuk membuat perubahan dalam keperluan reka bentuk atau pengeluaran anda. Perkhidmatan Pemusingan CNC kami menjadikannya lebih pantas dan lebih mudah, kerana jika anda perlu membuat perubahan, apa yang perlu kami lakukan ialah membuat sedikit pelarasan dalam program yang mengawal mesin yang berfungsi pada projek anda dan anda bersedia untuk pergi. . Kami juga boleh menukar antara berbilang reka bentuk dengan mudah dengan mesin pemusing CNC kami seperti yang diperlukan untuk aplikasi anda.

CNC Turning ServicesLAJU:
Memusing mesin pelarik logam dengan tangan boleh mengambil masa yang sangat lama. Pekerja logam manual perlu berehat dan tidak terlalu memaksa diri untuk mengelakkan kecederaan tekanan dan mesti sentiasa bersungguh-sungguh untuk mengelak daripada melakukan sebarang kesilapan. Mesin pemusing CNC tidak mempunyai kebimbangan sedemikian. Ia boleh beroperasi sepantas mesin dan toleransi logam akan membolehkan, tanpa henti sehingga ia menyelesaikan bahagian anda, tanpa sebarang kebimbangan tentang membuat kesilapan atau merosakkan dirinya sendiri. Hasilnya, anda mendapat bahagian yang tepat dan berkualiti tinggi dengan lebih cepat.

CNC Turning ServicesKESELAMATAN:
Dengan mesin pemusing CNC, pengendali manusia berdiri dengan selamat di belakang panel kawalan, tanpa bahaya cedera langsung oleh mesin. Ini bermakna kami bebas untuk mengeluarkan bahagian anda secepat dan seefisien mungkin dengan cara yang selamat tanpa perlu risau tentang memperlahankan proses dengan langkah keselamatan yang berlebihan dan kini tidak perlu.


3. Apakah Perkhidmatan Pemotong CNC & Cara Pemotong CNC Berfungsi

CNC Turning ServicesPemusingan CNC ialah satu bentuk tertentu proses pemesinan CNC ketepatan yang memegang bahan kerja silinder dalam chuck dan diputar, manakala alat pemotong disalurkan ke bahagian dan mengeluarkan bahan untuk mendapatkan komponen terbalik CNC yang dikehendaki, meninggalkan kemasan permukaan yang sangat baik yang kadang-kadang tidak memerlukan pasca pemprosesan. Memusing boleh dilakukan pada bahagian luar atau dalam bahan kerja untuk menghasilkan komponen tiub kepada geometri yang pelbagai.


CNC Turning ServicesApabila ia datang kepada proses memusing CNC, kaedah pembuatan tolak biasanya dilakukan pada mesin pelarik CNC atau pusat pusingan. Sebelum pemotongan, kod G dan mesin putar perlu disediakan, kemudian selamatkan bar kosong bahan stok dalam chuck gelendong, chuck memegang kepingan di tempatnya apabila gelendong berputar. Dengan gelendong berputar pada kelajuan tertentu, pemotong pemusing CNC satu titik pegun akan bergerak pada laluan linear yang selari dengan paksi putaran dan mengeluarkan bahan berlebihan, mengurangkan diameter blok, menentukan dimensi dan mencipta kemasan yang licin, untuk dapatkan bahagian pusingan CNC tersuai akhir dengan spesifikasi yang diingini.


4.Aplikasi Perkhidmatan dan Alat Ganti CNC

Youlin ialah sebuah syarikat yang menawarkan Perkhidmatan Pemusingan CNC yang sesuai untuk pengeluaran besar-besaran bahagian pemusing CNC kecil berketepatan tinggi, seperti komponen untuk telefon bimbit, peranti perubatan, peralatan optik, kereta, industri pencahayaan, peralatan pejabat, dll. Kita boleh tahu bahawa pemusingan CNC mempunyai menjadi teknologi paling asas, meluas dan penting dalam industri pembuatan mekanikal, yang secara langsung mempengaruhi kecekapan pengeluaran, kos, penggunaan tenaga dan perlindungan alam sekitar.


5. Soalan Lazim

S: Mengapa Memilih Perkhidmatan Turning CNC Youlin
A: Kami mempunyai pelbagai keupayaan pembuatan CNC dan boleh memenuhi pelbagai keperluan. Selain memusing, kami pakar dalam pengilangan, pelarik, penggerudian, pemusingan CNC dan perkhidmatan pengilangan, supaya anda boleh mendapatkan banyak pilihan bahagian mesin CNC daripada pasukan kami yang dipercayai.
Kami mempunyai set lengkap peralatan memusing terkini dan sistem kawalan kualiti di kedai CNC, untuk menghantar bahagian pelarik yang tahan lama dengan harga pusingan CNC yang murah.
Juruteknik kami adalah pakar dalam bidang bahagian memusing CNC, mempunyai pengalaman yang kaya dalam menyediakan perkhidmatan tersuai dalam pemesinan CNC ketepatan kepada pelbagai industri, di dalam dan di luar negara.

S: Apakah kegunaan pemusingan CNC?
J: Memusing digunakan dalam beberapa cara untuk membentuk bahan untuk pembuatan komponen ketepatan. Secara amnya, pusingan CNC melibatkan pemutaran bahagian manakala alat pemotong satu titik digerakkan selari dengan paksi putaran, dengan itu membentuk bahan.

S: Apakah perbezaan antara pengilangan CNC dan pusingan?
J: Jawapan ringkasnya ialah – Pengilangan CNC menggunakan alat berputar, manakala pusingan CNC menggunakan bahagian berputar untuk memotong. Walaupun mesin pengilangan mencipta bahagian kompleks daripada blok logam dengan mengukir bahan yang berlebihan, pusingan biasanya digunakan untuk bahagian silinder seperti aci.

Teg Panas: Perkhidmatan Pembalikan CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan