Bahagian Memusing CNC

Bahagian Memusing CNC

Youlin ialah pengilang dan pengeksport Bahagian Pusing CNC profesional Cina dengan lebih 10 tahun pengalaman pemesinan CNC pada pelbagai Komponen Tersuai CNC, Bahagian Pemesinan CNC, Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan, Bahagian Kecil CNC, Bahagian Logam Bermesin, Bahagian Pusing CNC Plastik, CNC Bahagian Pelarik, Perkhidmatan Memusing CNC dan banyak lagi untuk memenuhi keperluan berbeza pelanggan di seluruh dunia. Kami memberi perkhidmatan kepada pelanggan terutamanya dari Amerika Syarikat, Eropah, Timur Tengah dan lebih banyak negara & wilayah.

Butiran Produk

Untuk terus meningkatkan teknik pengurusan berdasarkan peraturan anda "ikhlas, kepercayaan yang tinggi dan berkualiti tinggi adalah asas pembangunan syarikat", kami menyerap secara meluas intipati barangan serupa di peringkat antarabangsa, dan terus membina barangan baharu untuk memenuhi permintaan pelanggan untuk penghantaran Cepat Perkhidmatan Jentera Memusing Tersuai China Bahagian Memusing CNC, Percayalah kepada kami, anda akan menemui penyelesaian yang lebih baik pada industri alat ganti kereta.
Penghantaran cepat Bahagian Belok CNC China, Perkhidmatan Jentera Belok Tersuai, Syarikat kami sentiasa memberikan kualiti yang baik dan harga yang berpatutan untuk pelanggan kami. Dalam usaha kami, kami sudah mempunyai banyak kedai di Guangzhou dan produk kami telah mendapat pujian daripada pelanggan di seluruh dunia. Misi kami sentiasa mudah: Untuk menggembirakan pelanggan kami dengan produk rambut berkualiti terbaik dan menyampaikan tepat pada masanya. Mengalu-alukan pelanggan baharu dan lama untuk menghubungi kami untuk hubungan perniagaan jangka panjang masa hadapan.

1. Keupayaan Kami Bahagian Memusing CNC

CNC Turning Partsâ— Kami mampu menawarkan perkhidmatan memusing CNC termasuk kelurusan terkemuka industri, kemasan permukaan hingga Ra1.6 dan diameter luar dalam toleransi 0.0001†(2.5 µm). Pengisaran melalui suapan kami juga sesuai untuk bahagian silinder dengan diameter luar (OD) yang besar, menawarkan pengoptimuman kritikal seperti flat bebas burr dan berbilang diameter.
â— Perkhidmatan dan proses Pemesinan CNC utama kami: Memusing, Memusing-menggiling, Memusing keras, Hobbing, Penggerudian lubang dalam, Slotting, Pemotongan gear luaran dan dalaman, Rod berulir
â— Bahagian Pusing CNC Kompleks:
◆Kompleks, bahagian pusingan CNC tepat sehingga φ65 mm.
◆Sisipan berukuran sehingga φ250 mm, dimasukkan secara automatik oleh robot atau dengan tangan.
â—†Bahagian pusing panjang yang dihasilkan oleh mesin bubut yang canggih, cth. aci dan gandar.
◆Bahagian berpusing pendek bermula pada φ1 mm, menggunakan pelbagai bahan untuk pengeluaran berskala kecil dan besar.


2. Faedah Bahagian Memusing CNC

CNC Turning PartsMajoriti industri mengambil kesempatan daripada Bahagian Pusing CNC dan perkhidmatan dalam peralatan mereka.
✔Pelbagai bahagian pusingan ketepatan dengan bahan berbeza boleh dikendalikan pada masa yang sama.
✔Kos yang agak rendah berbanding prototaip pantas seperti percetakan 3D.
✔Ia boleh dihasilkan dengan ketepatan yang tinggi dan tahap toleransi ketat yang tepat.
✔Lebih unggul menjaga rawatan permukaan khas.
✔Produk yang konsisten boleh dibuat secara besar-besaran tanpa menjejaskan kualiti pembuatan.
✔Peluang kerosakan dan ralat untuk komponen terbalik CNC adalah sangat kecil berdasarkan proses pemesinan CNC yang dikawal oleh komputer.


3. Aplikasi Bahagian Memusing CNC

Kepelbagaian pengeluaran CNC memberi manfaat kepada industri daripada aeroangkasa, seni bina dan elektronik kepada ketenteraan dan pembungkusan.

CNC Turning PartsAeroangkasa:Industri penerbangan ialah salah satu aplikasi yang paling biasa bagi CNC Turning Parts,meliputi aci, probe, aci berongga sipi, penyambung sambungan, pengikat dan pilihan penyesuaian lain.

CNC Turning PartsAutomobil: Aplikasi pemesinan CNC menyediakan Bahagian Pusing CNC dan komponen pelbagai saiz dan spesifikasi untuk memenuhi permintaan besar industri automotif dan kenderaan lain, seperti aci kawalan pendikit, aci penapis lulus rendah, injap hidraulik, perumah injap, perumahan sensor, Sambungan paip dan lain-lain boleh didapati di sini.

CNC Turning PartsElektronik: Bahagian peranti elektronik perlu berfungsi dengan konsistensi dan kebolehpercayaan yang tinggi setiap kali. Julat bahagian elektronik utama kami meliputi: perumah fon telinga, paip/tiub yang digunakan untuk tatu dan e-rokok, muncung hookah, pin, kuar, semak, perkakas ujian dan banyak lagi aksesori produk elektronik CNC lain.

CNC Turning PartsMekanikal: Semua bahagian mesin yang digunakan dalam industri mekanikal perlu memenuhi spesifikasi teknikal tertentu untuk memastikan ia berfungsi untuk pembuatan secara normal. Komponen mekanikal utama kami termasuk pengikat, aci eksentrik (berongga), tin logam, pin, sambungan penyambung, lengan aci, pemasangan pneumatik, pemasangan hidraulik, sambungan paip dll.

CNC Turning PartsPerubatan:Alat Perubatan dan Pergigian memerlukan proses pemesinan CNC untuk membentuk bahagian dengan tepat, produk utama mempunyai alat perubatan dan komponen acuan perubatan, bahagian mesin ujian, pembungkusan, penggantian mesin pemprosesan dan alat ganti, lekapan R&D, bahagian instrumen analisis.

CNC Turning PartsKetenteraan:Aplikasi pemesinan CNC dalam industri ketenteraan dan pertahanan telah wujud sejak sekian lama. Ketepatan dan keseragaman bahagian pemesinan CNC sesuai dengan banyak aspek sifat ketenteraan, termasuk bahagian kerangka udara, skru, pengatur jarak, bahan guna habis, boleh guna, avionik / instrumen, komponen enjin dll.


4. Apakah Bahagian Memusing CNC?

CNC Turning PartsBahagian Memusing CNC dihasilkan oleh alat pemotong mesin CNC yang mengendalikan satu set operasi pemesinan semasa bahan kerja berputar. Kami mempunyai kepakaran dalam menawarkan perkhidmatan mesin pelarik OEM OEM terbaik untuk Bahagian Pusing CNC kos rendah yang berkualiti tinggi, bahagian pelarik CNC atau komponen mesin berketepatan tinggi dengan pengendalian rangkaian mesin pemusing terkini yang mengagumkan, seperti aci, kuar, pin, penyambung, pengikat, tiub, sambungan paip, muncung, semak dan banyak lagi. Pusat pemusing CNC termaju kami secara rutin berfungsi dengan pelbagai jenis bahan, daripada tembaga, loyang, keluli tahan karat, keluli karbon, aluminium dan titanium.


5. Soalan Lazim

S: Apakah perbezaan antara pengilangan CNC dan pelarik CNC?
A: Kilang CNC bergerak dalam tiga atau lebih arah di sekeliling atau di dalam bahan kerja dan Mesin Larik CNC berfungsi lebih mendatar daripada secara menegak pada permukaan bahan kerja.

S: Apakah proses pemusingan CNC?
A: Pemusingan CNC ialah proses pembuatan yang melibatkan pegangan bar bahan dalam chuck dan memutarkannya sambil menyuap alat ke kepingan untuk mengeluarkan bahan sehingga bentuk yang diingini dicapai. Oleh kerana bentuk yang diingini dicapai melalui penyingkiran bahan, ia juga dikenali sebagai pemesinan penolakan.

S: Apakah kegunaan pemusingan CNC?
J: Memusing digunakan dalam beberapa cara untuk membentuk bahan untuk pembuatan komponen ketepatan. Secara amnya, pusingan CNC melibatkan pemutaran bahagian manakala alat pemotong satu titik digerakkan selari dengan paksi putaran, dengan itu membentuk bahan.
Teg Panas: Bahagian Pusing CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan