Bahagian Aluminium Memusing CNC

Bahagian Aluminium Memusing CNC

Sebagai pengeluar alat ganti bermesin ketepatan CNC berteknologi tinggi dan inovatif dengan lebih 10 tahun pengalaman menjana perkhidmatan pemesinan CNC tersuai, Youlin membekalkan Bahagian Aluminium Pusing CNC berkualiti tinggi dan berdaya saing dalam pasaran dunia yang berbeza, digunakan secara meluas dalam Jentera CNC, Automotif, Perubatan dan industri lain, lebih baik daripada pesaing industri!

Butiran Produk

Untuk terus meningkatkan teknik pengurusan berdasarkan peraturan anda "ikhlas, kepercayaan yang tinggi dan berkualiti tinggi adalah asas pembangunan syarikat", kami menyerap secara meluas intipati barangan serupa di peringkat antarabangsa, dan terus membina barangan baharu untuk memenuhi permintaan pelanggan untuk ODM Pengilang China CNC Turning Aluminium Parts, Kami berharap kami dapat mempunyai hubungan yang menyenangkan dengan ahli perniagaan dari seluruh dunia.
ODM Pengilang China Bahagian Memutar, Bahagian Aluminium Memusing CNC, Kepakaran teknikal kami, perkhidmatan mesra pelanggan, dan produk dan penyelesaian khusus menjadikan kami/syarikat menamakan pilihan pertama pelanggan dan vendor. Kami telah mencari pertanyaan anda. Jom wujudkan kerjasama sekarang juga!

1. Keupayaan Kami untuk Bahagian Aluminium Memusing CNC

CNC Turning Aluminum PartsSebagai pakar dalam pemesinan berkelajuan tinggi Bahagian Aluminium Memusing CNC, Youlin mempunyai kedudukan yang unik untuk menyampaikan hasil yang tepat dan boleh berulang untuk pengeluaran volum tinggi. Mesin kami menjana volum yang tinggi dengan cepat sambil mengekalkan toleransi yang rapat mengikut keperluan pelanggan. Keputusan QC disahkan menggunakan pemeriksaan dimensi yang dijalankan mengikut program kualiti ketat kami.
Proses berkelajuan tinggi kami memberikan pelanggan ini kelebihan daya saing. Pada kali seterusnya anda memerlukan Bahagian Aluminium Pusing CNC volum tinggi, hubungi kami. Perkhidmatan pemesinan CNC berkualiti tinggi kami pasti menarik perhatian anda.


2. Kelebihan Bahagian Aluminium Memusing CNC Tersuai Kami

CNC Turning Aluminum Parts✔ Mesin Pusing Termaju – Pusat pemusing CNC berbilang paksi kami memenuhi permintaan tertinggi untuk ketepatan dan produktiviti, ia mungkin untuk memusing bahagian aluminium yang sangat kompleks
✔Penyelesaian Pemusingan CNC Aluminium Sempurna – Daripada kriteria reka bentuk yang penting untuk meningkatkan kebolehlaksanaan bahagian, meningkatkan estetika, dan mengurangkan jumlah masa pengeluaran
✔Pengeluaran kos efektif – Di bawah premis menjamin produk berkualiti tinggi, masa pengeluaran diminimumkan untuk mencapai nilai wang yang tiada tandingan.
✔Kapasiti OEM Tersuai – Terima kasih kepada mesin pelarik CNC berketepatan tinggi kami, kami menghasilkan bahagian untuk siri kecil dan besar, serta prototaip dalam satu salinan.


3. Pelbagai Bahan Kualiti untuk Bahagian Aluminium Memusing CNC

Aluminium adalah salah satu bahan mesin yang paling banyak terdapat pada hari ini. Malah, proses pemesinan CNC aluminium adalah yang kedua selepas keluli dari segi kekerapan pelaksanaan. Terutamanya ini disebabkan oleh kebolehmesinan yang sangat baik.
Dalam bentuknya yang paling tulen, unsur kimia aluminium adalah lembut, mulur, tidak magnetik, dan rupanya berwarna putih keperakan. Walau bagaimanapun, unsur itu bukan sahaja digunakan dalam bentuk tulen. Aluminium biasanya dialoi dengan pelbagai unsur seperti mangan, kuprum dan magnesium untuk membentuk beratus-ratus aloi aluminium dengan pelbagai sifat yang bertambah baik dengan ketara. Aloi aluminium yang paling biasa dimesin dan sebutannya mengikut piawaian yang berbeza boleh didapati di sini.

CNC Turning Aluminum Parts


4. Pelbagai Kemasan Permukaan Bahagian Aluminium Memusing CNC

 • CNC Turning Aluminum Parts

  AS dimesin:

  Bahagian mesin mempunyai tanda alat kecil yang boleh dilihat. Piawaian sebagai kekasaran permukaan mesin (Ra) ialah 3.2 μm. Keperluan kemasan permukaan boleh ditingkatkan kepada 1.6, 0.8 dan 0.4 μm.

 • CNC Turning Aluminum Parts

  Anodizing:

  Jenis II & Jenis III menambah lapisan seramik yang tahan haus dan kakisan pada permukaan bahagian. Boleh dicelup dengan warna yang berbeza. Jenis III menawarkan perlindungan yang lebih besar daripada Jenis II.

 • CNC Turning Aluminum Parts

  Peletupan pasir:

  Bahagian yang diletupkan manik mempunyai kemasan matte dengan tekstur yang ringan. Terutamanya untuk tujuan visual. Saiz letupan pasir: 80um sebagai standard. 50-120um tersedia.

 • CNC Turning Aluminum Parts

  Salutan serbuk:

  Salutan serbuk menambah kemasan haus dan kakisan pada permukaan bahagian. Mempunyai rintangan hentaman yang lebih tinggi berbanding dengan anodizing. Pelbagai warna tersedia.

 • CNC Turning Aluminum Parts

  Menggilap:

  Menggilap adalah untuk menjadikan bahagian mempunyai kemasan yang lebih licin dan cerah.

 • CNC Turning Aluminum Parts

  penyaduran:

  Advanced Plating Technologies menawarkan penyaduran aloi aluminium dalam pelbagai kemasan termasuk penyaduran nikel tanpa elektro, penyaduran timah, penyaduran perak dan penyaduran emas.


5. Aplikasi Luas Bahagian Aluminium Memusing CNC

Aluminium ialah logam perak yang ringan, bukan magnetik dan lembut. Dengan menambahkan sejumlah kecil unsur seperti tembaga, magnesium dan zink, aluminium boleh dibuat lebih kuat. Sifat fizik aluminium yang tiada tandingan membolehkannya dibentuk kepada hampir semua bentuk. Ia boleh digulung menjadi plat tebal untuk kereta kebal berperisai atau kerajang nipis untuk pembungkusan, atau ia boleh ditarik menjadi dawai dan dijadikan tin. Aluminium CNC Turning adalah salah satu teknik yang paling biasa digunakan untuk pembuatan aluminium. Disebabkan oleh ciri-ciri yang sangat baik dan kos pemprosesan yang rendah, CNC Turning Aluminium Parts digunakan secara meluas dalam automotif, jentera, perubatan, aeroangkasa, elektronik dan industri lain.

CNC Turning Aluminum Parts


6. Soalan Lazim

S: Apakah sifat-sifat Aluminium?
A: ♦Mudah dimesin ♦Kerintangan Mekanikal yang Hebat ♦Kerintangan kakisan dan bahan kimia yang sangat baik
♦Kemuluran, kebolehtempaan ♦Mencerminkan haba dan cahaya ♦Kekonduksian haba dan elektrik yang baik
♦Sifat reflektif ♦Kas air, kesan penghalang ♦Nisbah kekuatan-kepada-berat yang tinggi
♦Kebolehkitar semula

S: Apakah proses pemusingan CNC?
J: Proses umum memusing melibatkan memutar bahagian manakala alat pemotong satu titik digerakkan selari dengan paksi putaran. Memusing boleh dilakukan pada permukaan luar bahagian dan juga permukaan dalaman (proses yang dikenali sebagai membosankan).

S: Apakah perbezaan antara membosankan dan berpusing?
J: Perbezaan di antara mereka terletak pada kawasan bahan kerja dari mana bahan dikeluarkan. Memusing direka untuk mengeluarkan bahan dari permukaan luar bahan kerja, manakala membosankan direka untuk mengeluarkan bahan dari permukaan dalaman bahan kerja.
Teg Panas: Bahagian Aluminium Pusing CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan