Pusingan Plastik CNC

Pusingan Plastik CNC

Pemusingan CNC ialah kaedah pembuatan rumit yang terkenal dengan ketepatan tinggi, kualiti dan kebolehulangan yang tepat. CNC Plastic Turning membantu menghasilkan bahagian dan komponen plastik tersuai yang tepat daripada pelbagai jenis bahan mengikut spesifikasi tepat pelanggan.

Butiran Produk

Kakitangan kami secara amnya berada dalam semangat "penambahbaikan dan kecemerlangan berterusan", dan semasa menggunakan barangan berkualiti tinggi yang sangat baik, nilai yang menggalakkan dan perkhidmatan selepas jualan yang hebat, kami cuba untuk mendapatkan kepercayaan setiap pelanggan untuk MOQ Rendah untuk China OEM CNC Plastic Turning, Kami mengalu-alukan pelanggan baru dan terdahulu dari semua lapisan gaya hidup untuk menghubungi kami untuk interaksi perusahaan perniagaan yang akan datang dan mencapai pencapaian bersama!
MOQ rendah untuk China CNC Plastic Turning, Pelbagai pilihan dan penghantaran cepat untuk anda secara peribadi! Falsafah kami: Kualiti yang baik, perkhidmatan yang hebat, teruskan peningkatan. Kami berharap semakin ramai rakan di luar negara menyertai keluarga kami untuk pembangunan selanjutnya dalam masa terdekat!

1. Perkhidmatan Memusing Plastik CNC

CNC Plastic TurningYoulin mempunyai ahli mesin terkemuka dengan pengalaman bertahun-tahun dalam plastik yang membolehkan kami menyediakan amalan Pusing Plastik CNC terbaik di seluruh negara. Pusat belok CNC kami yang menghasilkan komponen plastik bertukar kompleks yang memegang toleransi yang sangat ketat. Pasukan juruteknik kami yang berdedikasi telah memperoleh pengalaman berharga selama beberapa tahun bekerja dalam plastik, yang membolehkan kami menyediakan pengeluaran yang pantas dan tepat sambil menyediakan komponen berkualiti pada nilai ekonomi terbaik. Kami berbangga dengan menyediakan komponen terbalik CNC yang berkualiti pada kali pertama, setiap kali.


2. Keupayaan dalam CNC Plastic Turning

CNC Plastic TurningKami menggunakan teknik dan perisian CAD/CAM terbaharu untuk membantu dalam mencipta komponen plastik toleransi ketat dengan pelbagai ciri sukar seperti kekonsentrasian, kemasan permukaan licin, benang, kehabisan, toleransi .001 atau kurang dan banyak lagi. Keupayaan CNC Plastic Turning berikut membolehkan kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai pilihan dalam reka bentuk aplikasi plastik ketepatan mereka.
Dengan perkakas hidup dan semua mesin pelarik bersusun bar, pusat pusing CNC kami adalah yang terbaik yang ditawarkan oleh industri. Ini membantu kami menawarkan perkhidmatan CNC Plastic Turning berikut:
✔Pemesinan Matikan Lampu ✔Hexing
✔Peralatan hidup – penggerudian lubang silang, rumah pangsa, pengilangan dan banyak lagi ✔Penorehan
✔Prototaip kepada Pengeluaran Berjalan ✔ Panjang sehingga 14â€
✔16 kemasan mikro pada bahan tertentu ✔Knurling
✔Threading ✔Profil tirus
✔Bahagian Tanpa Burr


3. Faedah CNC Plastic Turning

CNC Plastic Turningkami menggunakan teknologi CNC canggih untuk menghasilkan bahagian dan komponen CNC Plastic Turning tersuai. Kami bekerja dengan pelbagai jenis plastik. Kami juga boleh membantu anda memilih bahan terbaik untuk produk anda berdasarkan prestasi dan keperluan aplikasi anda.
✔Pusingan toleransi ketat: ±0.005†atau lebih baik
✔Kapasiti chuck sehingga 10†diameter
✔Keupayaan pengapit melalui gelendong untuk hasil sebahagian yang lebih besar
✔Operasi CNC memastikan ketepatan & kebolehulangan yang sempurna
✔Penyepuhlindapan & kawalan iklim meningkatkan lagi ketepatan dimensi


4. Aplikasi Bahagian Memusing Plastik CNC

Keupayaan memusing CNC kami menghasilkan komponen berkualiti tinggi dalam masa kitaran sepantas mungkin. Memandangkan aliran pengeluaran kami berfungsi dengan cekap dan strategik, perkhidmatan mengubah plastik kami telah banyak digunakan oleh beberapa industri yang paling menuntut seperti:
✔Automotif ✔Perubatan ✔Minyak & Gas
✔Kuasa Bendalir ✔Makanan ✔Elektrik
✔Komputer ✔Instrumentasi ✔Sistem Keselamatan


5. Soalan Lazim

S: Bolehkah plastik dimesin?
J: Tidak semua bahan plastik boleh dimesin. Lebih tegar plastik maka lebih mudah untuk dimesin. Plastik yang lebih fleksibel dan lebih lembut tidak sesuai untuk pemesinan.

S: Plastik manakah yang paling kuat?
A: Polikarbonat (PC) ialah plastik terkuat yang 200 kali ganda lebih kuat daripada kaca dan dijamin tidak pecah atau retak. Dengan kekuatan hentaman yang tinggi, ia sesuai untuk struktur yang berada di tempat yang terdapat salji atau hujan batu supaya bangunan tidak terjejas oleh lontaran sedemikian.

S: Apakah 7 jenis plastik?
A: Asas Mengenai 7 Jenis Plastik Biasa
1) Polietilena Tereftalat (PET atau PETE)
2) Polietilena Ketumpatan Tinggi (HDPE)
3) Polivinil Klorida (PVC atau Vinil)
4) Polietilena Ketumpatan Rendah (LDPE)
5) Polipropilena (PP)
6) Polistirena (PS atau Styrofoam)
7) Lain-lain.

CNC Plastic Turning
Teg Panas: CNC Plastic Turning, China, Customized, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan