Perkhidmatan Pengilangan CNC

Perkhidmatan Pengilangan CNC

Kami menawarkan Perkhidmatan Pengilangan CNC untuk sebarang jenis bahagian tersuai, apa sahaja plastik atau logam, ringkas atau kompleks. Dengan pusat pengilangan CNC 3-, 4- dan 5 paksi ketepatan kami, digabungkan dengan keupayaan lanjutan lain dan pasukan berpengalaman kami, kami boleh menawarkan bahagian CNC berkualiti tinggi serta penghantaran yang cepat. Kami menjamin projek anda akan dikendalikan dengan lancar oleh jabatan CNC dalaman kami dan rangkaian pembekal, yang bermaksud pasukan anda boleh memberi tumpuan untuk membawa produk anda ke pasaran.

Butiran Produk

Penyelesaian kami diakui secara meluas dan boleh dipercayai oleh pengguna dan mungkin memenuhi keperluan ekonomi dan sosial yang membangun secara konsisten untuk Perkhidmatan Pengilangan CNC OEM Custom China Harga Termurah, keikhlasan dan kekuatan, sentiasa mengekalkan kualiti unggul yang diluluskan, dialu-alukan ke kilang kami untuk pergi ke dan arahan dan perniagaan kecil .
Perkhidmatan Pengilangan CNC China Harga Termurah, Hari Ini, Kami dengan penuh semangat dan keikhlasan untuk terus memenuhi keperluan pelanggan global kami dengan kualiti yang baik dan inovasi reka bentuk. Kami mengalu-alukan sepenuhnya pelanggan dari seluruh dunia untuk mewujudkan hubungan perniagaan yang stabil dan saling menguntungkan, untuk mempunyai masa depan yang cerah bersama.

1.Apakah Perkhidmatan Pengilangan CNC

CNC Milling ServicesPengilangan CNC menggunakan alat berputar untuk memotong dan mengeluarkan cip dari bahan kerja melalui sentuhan fizikal, adalah cara yang sangat fleksibel untuk mencipta prototaip atau mengeluarkan bahagian terpakai akhir volum tinggi. Ketepatan pengilangan CNC tidak dapat ditandingi dengan toleransi seketat +/- 0.1 mm. Ia membolehkan pengeluaran reka bentuk yang kompleks dan rumit pada satu pusat pengilangan. Terdapat pelbagai subjenis di bawah Perkhidmatan Pengilangan CNC ini, seperti Pengilangan Muka, Pengilangan Borang, Pengilangan Gear, Pengilangan Profil dan Pengilangan Permukaan. Teknologi ini digunakan untuk fungsi yang berbeza seperti penyusutan, slotting dan chamfering. Selain itu, proses pengilangan boleh digunakan pada logam yang berbeza (keluli, aluminium & loyang) dan plastik (Nylon, POM, HDPE, ABS, Polikarbonat, dll.), ia sesuai dengan kebanyakan jenis projek. Pakar CNC kami tahu cara memotong bahagian anda dengan pantas untuk mengurangkan kos, dan cara mengisar bahagian geometri kompleks dan toleransi ketat yang direka khas dalam bahan yang berbeza. Kami telah menghantar jutaan+ alat ganti CNC berkualiti tinggi kepada pelanggan kami di seluruh dunia.


2. Kelebihan Perkhidmatan Pengilangan CNC Kami

CNC Milling ServicesPerkhidmatan Pengilangan CNC kami direka bentuk untuk berfungsi seiring dengan banyak lagi keupayaan fabrikasi dan kemasan dalaman kami yang lain, untuk memberikan anda penyelesaian pembuatan pantas sehenti yang komprehensif.
✔ Boleh menghasilkan bahagian hampir semua bentuk
✔Kos efektif untuk prototaip dan jangka pendek
✔Toleransi dimensi tinggi adalah mungkin
✔Kemasan yang licin boleh dicapai


3. Mengapa Memilih Perkhidmatan Pengilangan CNC?

CNC Milling ServicesPengilangan CNC sesuai untuk membuat bentuk bersudut, slot dan saluran, chamfer, lubang, lengkung dan permukaan rata, antara banyak ciri lain. Kilang CNC mengeluarkan sejumlah besar bahan dengan cepat dengan ketepatan yang tinggi, sambil menghasilkan kemasan permukaan yang baik. Pengilangan boleh dilakukan pada mana-mana bahan tegar, walaupun kami terutamanya bekerja dengan logam dan plastik. Daripada semua proses pemesinan CNC yang tersedia, Perkhidmatan Pengilangan CNC adalah yang paling serba boleh.
Pengilangan digunakan bukan sahaja untuk membuat bahagian siap tetapi juga untuk membina perkakas untuk pengacuan suntikan plastik dan tuangan die tekanan. Masa persediaan adalah minimum, jadi fail CAD boleh diterjemahkan ke bahagian siap dalam masa beberapa jam. Oleh kerana tidak perlu membuat alat khusus lain, anda tidak komited dengan kuantiti pesanan minimum jadi proses ini sangat menjimatkan kos dengan sedikit pembaziran.


4. Alat Pemotong untuk Perkhidmatan Pengilangan CNC

Pengilangan CNC boleh dipasang dengan pemotong / alat yang berbeza untuk membolehkan pelbagai jenis pemotongan. Ini termasuk kilang akhir, kilang muka, kilang papak, pemotong lalat, pemotong bebola, kilang berongga, kilang akhir kasar dan banyak lagi.

CNC Milling Services


5. Soalan Lazim

S: Mengapa menggunakan pengilangan CNC?
J: Selain pemusingan CNC, pengilangan CNC adalah salah satu proses pembuatan tersuai yang paling popular. Pengilangan CNC digunakan untuk kebanyakan bahagian mesin kerana ia boleh mengendalikan pelbagai jenis geometri yang tidak teratur. Ia juga merupakan cara pengeluaran besar-besaran yang cekap setelah persediaan selesai.

S: Apakah yang dilakukan oleh Perkhidmatan Pengilangan CNC?
J: Mesin pengilangan CNC direka bentuk untuk menghasilkan banyak komponen secara besar-besaran daripada pelbagai bahan dan plastik. Fungsi teras mesin pengisar melibatkan pemotongan secara mekanikal pada bahan kerja ke dalam bentuk yang diingini.

S: Apakah perbezaan antara pengilangan mendatar dan menegak?
A: Perbezaan terbesar antara kedua-dua jenis mesin pengisar ini ialah orientasi gelendong. Walaupun mesin pengilangan menegak biasanya mempunyai alat pemotong yang panjang dan nipis, mesin pengilangan mendatar mempunyai alat pemotong yang lebih pendek dan tebal.

Teg Panas: Perkhidmatan Pengilangan CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan