Bahagian Pengilangan CNC

Bahagian Pengilangan CNC

Adakah anda memerlukan Bahagian Pengilangan CNC berkualiti tinggi dihantar tepat pada masanya? Daripada prototaip kepada pengeluaran, Youlin mempunyai peralatan dan kepakaran untuk memastikan anda berada di tangan yang baik. Ramai pelanggan kami mempercayai keupayaan kami untuk menyediakan Bahagian Pengilangan CNC yang pantas, cekap dan boleh dipercayai untuk pelbagai industri.

Butiran Produk

Kunci kejayaan kami ialah "Barang Barang Bagus Berkualiti Tinggi, Harga Jualan berpatutan dan Perkhidmatan Cekap" untuk Bahagian Pengilangan CNC Kilang Asal China, Kami telah cuba mendapatkan kerjasama intensif dengan pelanggan yang jujur, mencapai dorongan kemuliaan baharu dengan pelanggan dan rakan kongsi strategik.
Pemesinan CNC Kilang Asal China, Alat Ganti, Kami sentiasa berpegang pada prinsip syarikat "jujur, profesional, berkesan dan inovasi", dan misi: membolehkan semua pemandu menikmati pemanduan mereka pada waktu malam, biarkan pekerja kami dapat menyedari nilai kehidupan mereka, dan untuk menjadi lebih kuat dan berkhidmat lebih ramai orang. Kami telah berazam untuk menjadi penyepadu pasaran produk kami dan pembekal perkhidmatan sehenti pasaran produk kami.

1. Keupayaan Kami untuk Bahagian Pengilangan CNC

CNC Milling PartsDi Youlin, kami menyediakan perkhidmatan pengilangan CNC untuk pengeluaran bahagian toleransi yang sangat rapat. Kemudahan kami menempatkan pusat pemesinan menegak (VMC) mewah yang direka khusus untuk pengilangan, penggerudian dan penorehan berkelajuan tinggi, ketepatan tinggi dan produktiviti tinggi. Kakitangan pemesinan kami yang terlatih secara teknikal tahu cara menggunakan VMC ini dengan keupayaan sepenuhnya, yang membolehkan kami menghasilkan Bahagian Pengilangan CNC berkualiti tinggi pada harga yang sangat kompetitif.


Kelebihan Bahagian Pengilangan CNC

CNC Milling PartsToleransi Kepersisan Tinggi:
Menawarkan toleransi ketepatan tinggi antara +/-0.001″ – 0.005″, bergantung pada spesifikasi pelanggan. Kami adalah pakar dalam membuat Bahagian Pengilangan CNC yang benar-benar tersuai dan sedia untuk digunakan.

CNC Milling PartsKebolehskalaan:
Pemesinan CNC sesuai untuk prototaip dan bahagian pengeluaran besar-besaran. Youlin boleh membantu anda meningkatkan daripada fasa ujian kepada pengeluaran 100,000 bahagian lagi.


3. Bahan untuk Bahagian Pengilangan CNC

Pelbagai bahan yang tersedia adalah satu lagi kelebihan Bahagian Pengilangan CNC. Anda boleh memilih daripada lebih 50 logam dan plastik pengilangan. Selain itu, kami juga menyediakan pensijilan material atas permintaan anda.

 • aluminium
 • Tembaga
 • tahan karat
 • titanium
 • plastik
 • Keluli Khas
CNC Milling Parts

Aluminium ialah logam yang sangat mulur, menjadikannya mudah untuk dimesin. Bahan ini mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik dan boleh didapati dalam pelbagai jenis untuk pelbagai aplikasi.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

CNC Milling Parts

Loyang mempunyai sifat yang diingini untuk beberapa aplikasi. Ia adalah geseran yang rendah, mempunyai kekonduksian elektrik yang sangat baik, dan mempunyai rupa keemasan (loyang). Ia biasanya digunakan di bahagian yang memerlukan beban yang besar.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 ✔CW617N ✔HPb59-1

CNC Milling Parts

Keluli tahan karat mempunyai ciri tahan suhu tinggi, dengan rintangan pengoksidaan dan rintangan kakisan yang baik. Ia digunakan secara meluas dalam bahagian mesin, bahagian industri pembinaan, dll.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

CNC Milling Parts

Aloi titanium digunakan secara meluas dalam industri automobil kerana beratnya yang ringan, kekuatan tinggi dan rintangan kakisan yang baik.
✔Titanium Gred 2 ✔ Titanium 6Al-4V

CNC Milling Parts

Plastik adalah salah satu bahan yang paling biasa digunakan di dunia kerana rintangan kakisan yang kuat, tahan lama, kalis air, ringan, kos rendah dan pemprosesan yang mudah.
✔ ABS ✔Acetal [Delrin] ✔Akrilik ✔G-10 Garolit ✔Nylon 6/6 ✔ TENGOK ✔ Polikarbonat ✔PTFE [Teflon] ✔Polypropylene

CNC Milling Parts

Keluli khas adalah sejenis keluli dengan komposisi khas, proses pengeluaran khas, struktur dan prestasi khas, yang boleh memenuhi keperluan khas. Berbanding dengan keluli biasa, keluli khas mempunyai kekuatan dan keliatan yang lebih baik, sifat fizikal, sifat kimia, biokeserasian dan sifat teknologi. Ia digunakan secara meluas dalam jentera, kereta, industri ketenteraan, industri kimia, peralatan rumah, kapal, pengangkutan, kereta api dan bidang lain.
✔Keluli Alat ✔Bearing keluli ✔Keluli mati ✔Keluli berkelajuan tinggi ✔ Keluli tungsten ✔Keluli mangan ✔ Keluli molibdenum ✔ Keluli kromium tungsten


4. Kemasan Permukaan untuk Bahagian Pengilangan CNC

Bahagian Pengilangan CNC dibiarkan seperti dikisar, dan kemasan permukaan boleh mengubah rupa, kekasaran permukaan, kekerasan dan rintangan kimia bahagian yang dihasilkan. Ditentukan oleh bahan menggunakan, bahagian boleh mempunyai satu untuk serval pilihan kemasan permukaan yang tersedia.

 • CNC Milling Parts

  AS dimesin:

  Bahagian mesin mempunyai tanda alat kecil yang boleh dilihat. Piawaian sebagai kekasaran permukaan mesin (Ra) ialah 3.2 μm. Keperluan kemasan permukaan boleh ditingkatkan kepada 1.6, 0.8 dan 0.4 μm.

 • Anodizing:

  Jenis II & Jenis III menambah lapisan seramik yang tahan haus dan kakisan pada permukaan bahagian. Boleh dicelup dengan warna yang berbeza. Jenis III menawarkan perlindungan yang lebih besar daripada Jenis II.

 • Peletupan pasir:

  Bahagian yang diletupkan manik mempunyai kemasan matte dengan tekstur yang ringan. Terutamanya untuk tujuan visual. Saiz letupan pasir: 80um sebagai standard. 50-120um tersedia.

 • Salutan serbuk:

  Salutan serbuk menambah kemasan haus dan kakisan pada permukaan bahagian. Mempunyai rintangan hentaman yang lebih tinggi berbanding dengan anodizing. Pelbagai warna tersedia.

 • Menggilap:

  Menggilap adalah untuk menjadikan bahagian mempunyai kemasan yang lebih licin dan cerah.

 • penyaduran:

  Advanced Plating Technologies menawarkan penyaduran aloi aluminium dalam pelbagai kemasan termasuk penyaduran nikel tanpa elektro, penyaduran timah, penyaduran perak dan penyaduran emas.5. Soalan Lazim

S: Apakah pengilangan universal?
J: Mesin pengisar mempunyai meja yang dipasang dengan semua gerakan dan kepala pembahagi dengan gear tukar supaya ia boleh melakukan apa-apa jenis operasi pengilangan.

S: Apakah tujuan pengilangan?
J: Teknik pengilangan digunakan untuk mesin dan menghasilkan bahan kerja yang diperbuat daripada bahan pemotongan bebas. Teknik pengilangan digunakan untuk menghasilkan, terutamanya pada komponen prismatik, muka rata, melengkung, selari, berpijak, segi empat sama dan condong serta slot, alur, benang dan sistem gigi.

S: Untuk apa proses pengilangan digunakan?
J: Proses pemesinan menggunakan pemotong berputar untuk mengeluarkan bahan daripada bahan kerja dengan memajukan atau menyuap ke arah pada sudut dengan paksi alat. Proses pengilangan ialah operasi di mana alat pemotong berputar untuk membawa bahagian pemotongan tahan terhadap bahan kerja.
Teg Panas: Bahagian Pengilangan CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan