Bahagian Pemesinan CNC

Bahagian Pemesinan CNC

Youlin ialah pengeluar Bahagian Pemesinan CNC ketepatan. Sebagai fabrikasi logam dengan lebih daripada dekad pengalaman, Youlin menawarkan kepakaran dan penyelesaian yang boleh dipercayai untuk Bahagian Pemesinan CNC yang ringkas atau kompleks. Pasukan kami mengeluarkan pelbagai jenis bahagian logam rumit yang memerlukan perhatian yang mendalam terhadap butiran.

Butiran Produk

Kami percaya bahawa perkongsian ekspresi yang berpanjangan biasanya hasil daripada kualiti tinggi, bantuan tambahan faedah, pertemuan yang kaya dan hubungan peribadi untuk Bahagian Pemesinan CNC Bekalan Kilang, Kami sentiasa berharap untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan pembeli baharu di seluruh dunia.
Bekalan Kilang China Precision CNC, Bahagian Pemesinan, Walaupun peluang berterusan, kami kini telah membina hubungan mesra yang serius dengan banyak peniaga luar negara, seperti yang melalui Virginia. Kami dengan selamat menganggap bahawa barangan berkenaan mesin pencetak baju t selalunya bagus melalui sejumlah besar yang mempunyai kualiti yang baik dan juga kos.

1. Apakah Bahagian Pemesinan CNC Logam Precision?

CNC Machining PartsBahagian Pemesinan CNC Ketepatan selalunya memerlukan ciri yang rumit dan memerlukan spesifikasi yang tepat. Bahagian ini mungkin termasuk benang, lubang, alur atau tirus yang mesti memberikan kesesuaian tepat dengan komponen lain. Sebagai contoh, komponen yang membentuk enjin kereta memerlukan spesifikasi yang tepat untuk prestasi optimum. Terdapat lebih sedikit ruang untuk ralat, memerlukan mesin untuk menggunakan mesin CNC khusus, pelarik, dan penekan untuk toleransi yang lebih dekat.


2. Proses Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan

CNC Machining PartsProses Bahagian Pemesinan CNC ketepatan selalunya bermula dengan lakaran awal, yang diberikan menggunakan perisian reka bentuk bantuan komputer (CAD). Jurutera menggunakan perisian CAD seperti Solidworks untuk mencipta gambar rajah 3D lakaran yang dilukis dengan tangan. Kemudian ahli mesin memasukkan reka bentuk ke dalam program pembuatan bantuan komputer (CAM) atau mesin CNC. Komputer mengautomasikan penyingkiran bahan untuk menghasilkan bahagian yang tepat. Proses pemesinan ketepatan membolehkan ketepatan yang lebih tinggi. Setiap pemotongan dilengkapkan oleh mesin yang menerima arahan daripada perisian komputer. Mesin boleh melakukan pemotongan tepat dengan margin ralat terhad. Ini mengakibatkan peningkatan kebolehulangan. Anda boleh terus menghasilkan beribu-ribu bahagian yang sama dengan spesifikasi dan toleransi yang sama sehingga 0.01-0.05mm.


3. Kegunaan untuk Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan

Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan adalah penting dalam penghasilan komponen yang mungkin anda gunakan setiap hari. Industri auto, elektrik, elektronik, perubatan dan aeroangkasa semuanya sangat bergantung pada Bahagian Pemesinan CNC dengan tepat untuk menghasilkan produk yang memenuhi piawaian kualiti dan keselamatan.

CNC Machining Parts

Pemesinan CNC ketepatan boleh digunakan untuk mereka bentuk alat, bahagian, pengikat tersuai, dan perkakasan penting lain. Bahagian ini memerlukan toleransi yang lebih ketat untuk memastikan kesesuaian yang sesuai dengan komponen lain. Pemesinan CNC ketepatan juga berguna sebagai cara untuk mengekalkan konsistensi apabila komponen menghasilkan besar-besaran. Ini adalah perkara biasa apabila menghasilkan perkara seperti kelengkapan. Pengeluar Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan memastikan hasil yang boleh diulang dan konsisten.


4. Keupayaan Bahagian Pemesinan CNC Ketepatan Kami

Kami mempunyai perkhidmatan pemesinan CNC serba boleh untuk disesuaikan dengan mana-mana projek. Keupayaan kami untuk Bahagian Pemesinan CNC ketepatan tersuai membolehkan operasi pembuatan dan kemasan volum tinggi. Kemudahan tercanggih kami dilengkapi dengan teknologi dan tawaran terkini.

CNC Machining Parts

Sejak 2009, Youlin telah menyampaikan pemesinan CNC berketepatan tinggi kepada pelanggan dalam pelbagai industri. Kami boleh menyediakan sebut harga tersuai berdasarkan keperluan khusus anda. Jurutera kami juga boleh membantu menentukan spesifikasi untuk projek anda.


5. Soalan Lazim

S: Apakah pemesinan CNC dan bagaimana ia berfungsi?
J: Secara ringkasnya, pemesinan CNC ialah kaedah fabrikasi logam di mana kod bertulis mengawal jentera dalam proses pembuatan. Kod menentukan segala-galanya daripada pergerakan kepala pemotong dan bahagian kepada kelajuan gelendong, RPM, dll. Perkhidmatan pemesinan CNC menggunakan kaedah fabrikasi tolak.

S: Apakah perkhidmatan pemesinan CNC?
J: Pemesinan CNC ialah proses pembuatan pantas yang menukar reka bentuk 3D digital kepada bahagian plastik atau logam dengan memotong bahan secara terpilih. Pemesinan ketepatan CNC boleh menghasilkan pelbagai jenis bahagian dan komponen yang kompleks dengan tahap ketepatan yang tinggi. Banyak syarikat memerlukan perkhidmatan pemesinan CNC untuk membuat bahagian dan prototaip, dan banyak industri menggunakan teknologi serba boleh.

S: Berapakah kos untuk mendapatkan bahagian mesin CNC?
J: Pusingan CNC biasanya berharga lebih rendah pada $15 sejam, manakala kos mesin sejam bagi pemesinan CNC berbilang paksi biasanya berkisar antara $20 dan $30 atau lebih tinggi.

Teg Panas: Bahagian Pemesinan CNC, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan