Bahagian Mesin CNC Tuangkan Badan Meter Air Loyang

Bahagian Mesin CNC Tuangkan Badan Meter Air Loyang

Bahagian dimesin China Youlin® CNC menuang badan meter air tembaga Pembekal. Youlin ialah pembekal terkemuka perkhidmatan Pemesinan Pelarik CNC berintegriti tinggi kepada campuran pelbagai industri yang menuntut. Dengan kakitangan bertenaga profesional pembuatan yang cerdik dari segi teknikal, kami mempunyai keupayaan untuk mengendalikan pekerjaan dalam sebarang saiz atau kerumitan geometri sambil memenuhi komitmen penghantaran yang tegas.

Butiran Produk

Berikut ialah pengenalan kepada bahagian mesin CNC tuangan badan meter air loyang, saya berharap dapat membantu anda lebih memahami bahagian mesin CNC tuangan badan meter air loyang. Mengalu-alukan pelanggan baru dan lama untuk terus bekerjasama dengan kami untuk mencipta masa depan yang lebih baik bersama-sama! Kami berharap dapat menjalin hubungan kerjasama yang mesra dengan syarikat anda dengan produk berkualiti tinggi, harga yang berpatutan, perkhidmatan yang bertimbang rasa dan mewujudkan masa depan yang lebih baik di tangan.


Maklumat produk

Nama Produk

Bahagian Mesin CNC Tuangkan Badan Meter Air Loyang

bahan

Gangsa

Warna

Semulajadi / Disesuaikan

Standard

Bahagian Rekaan Tersuai / OEM

Permohonan

injap paip

Sijil

ISO 9001 / 14001 / TS 16949 / ROHS


NINGBO YOULIN TRADING CO.,LTD. mengkhususkan pengeluaran dan mengeksport bahagian yang direka khas , alat pembaikan kereta , perkakasan marin dan lain - lain . Proses teras kami termasuk penempaan panas tertutup mati, tuangan ketepatan, pemesinan CNC dalam bahan loyang, aluminium, tembaga, SS dll. Kami berbangga dengan hubungan yang telah lama terjalin dengan ramai pelanggan kami, sebahagian daripadanya

kami telah dapat memberikan bantuan reka bentuk (khususnya dalam bidang keupayaan pembuatan dan pengurangan kos), penghantaran JIT, prototaip dan bahagian eksperimen, penghantaran dipercepatkan apabila perlu.

Jika anda mempunyai bahagian yang anda ingin kami lihat, sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga yang pantas dan kompetitif.


Dasar Kawalan Kualiti

Youlin komited untuk menyediakan komponen berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif. Setiap bahagian akan dimesin dengan teliti untuk cetakan.

Youlin komited untuk terus meningkatkan keberkesanan sistem pengurusan kualiti (QMS) dan menetapkan objektif kualiti dan rancangan penambahbaikan berterusan.

Youlin komited untuk memperkenalkan semua kakitangan kepada dasar kualiti dan sistem kualitinya, untuk membiasakan diri dengan QMS dan berusaha untuk terus menambah baik kualiti, keupayaan dan persekitaran kerja.


Kawalan Kualiti Terperinci Dalam Proses Pengilangan

Bekalan Bahan

Untuk memastikan spesifikasi bahan dan saiz betul.

Untuk memastikan komposisi kimia bahan betul, pensijilan bahan mesti disediakan di setiap lot pembelian bahan.


Menyelenggara Peralatan

Menyelenggara peralatan pemesinan: Disemak oleh setiap hari, mempunyai rekod untuk dijejaki.

Penyelenggaraan peralatan pemeriksaan: Disemak setiap 15 hari, mempunyai rekod untuk dikesan.

Proses Pemesinan

Sediakan carta arahan kerja untuk setiap bahagian.

Semak proses pengeluaran dan kemas kini isu lukisan sebelum pemesinan.

Pemeriksaan Tetap: 4 kali/shift, mempunyai rekod untuk diperiksa, dibawa oleh QC.

Pemeriksaan Rawak: untuk mengelakkan potensi isu kualiti yang tidak menentu.

Pemeriksaan Akhir: Setiap bahagian mempunyai stardard pemeriksaan terakhir sebelum pembungkusan, mempunyai helaian pemeriksaan untuk dijejaki.Teg Panas: Bahagian Mesin CNC Casting Badan Meter Air Loyang, China, Disesuaikan, OEM, Pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan