Bahagian Mesin Loyang

Bahagian Mesin Loyang

Youlin mempunyai lebih 10 tahun pengalaman pemesinan CNC. Di samping itu, kami mempunyai keupayaan untuk membuat bahagian bermesin tembaga yang ringkas serta kompleks yang merangkumi komponen giling CNC tembaga ketepatan berkualiti tinggi, komponen pusingan CNC tembaga dan komponen pelarik CNC tembaga. Kami mereka semua komponen untuk memenuhi permintaan anda dengan mesin canggih dan pengendali mahir. Bahagian mesin loyang yang dibuat oleh Youlin tertakluk kepada rejim pemeriksaan kualiti kami yang ketat dengan pemeriksaan dalam proses dan pemeriksaan akhir penuh.

Butiran Produk

Dengan teknologi terkemuka kami begitu juga sebagai semangat inovasi, kerjasama bersama, faedah dan pembangunan kami, kami akan membina masa depan yang makmur bersama-sama dengan perusahaan anda yang dihormati untuk Produk Trend China Bahagian Mesin Loyang, Untuk meningkatkan pasaran yang meluas, kami dengan ikhlas menjemput individu yang bercita-cita tinggi. dan pembekal untuk menjadi ejen.
Produk Trend China Bahagian Mesin Loyang, Kawalan kualiti yang ketat dilaksanakan dalam setiap pautan keseluruhan proses pengeluaran. Kami amat berharap dapat mewujudkan kerjasama yang mesra dan saling menguntungkan dengan anda. Berdasarkan penyelesaian berkualiti tinggi dan perkhidmatan pra-jualan / selepas jualan yang sempurna adalah idea kami, beberapa pelanggan telah bekerjasama dengan kami selama lebih daripada 5 tahun.

1. Mengapa Memilih Bahagian Mesin Loyang Youlin

Brass Machined Parts→Kebolehpercayaan bekalan - Sama ada ia memerlukan pelan stok atau program konsainan, Youlin menghantarnya mengikut jadual anda. Inventori sandaran boleh dibuat untuk bertindak balas terhadap turun naik permintaan pengeluaran.
→Penjimatan kos - Youlin boleh melakukan beberapa operasi serentak dengan menggunakan pilihan peralatan dalam pemesinan berbilang gelendong dan putaran CNC, menghasilkan bahagian mesin loyang ketepatan pada sebahagian kecil daripada kos tradisional.
→Bantuan kebolehkilangan - Pakar mesin profesional, pemasang dan pakar kawalan kualiti akan memastikan bahagian loyang pengilangan CNC anda dibuat mengikut spesifikasi tepat anda untuk meningkatkan penjimatan bahan dan masa pemulihan yang lebih cepat.
→Perkhidmatan OEM - Buat bahagian mesin loyang ketepatan pembuatan mengikut lukisan atau sampel anda, semua bahagian mesin loyang CNC ketepatan tertakluk kepada pemeriksaan kualiti yang ketat, boleh memastikan anda menerima produk seperti yang anda harapkan


2. Sifat-sifat Loyang

Dibentuk terutamanya daripada tembaga dan zink, loyang mempunyai banyak sifat yang diingini yang menjadikannya bahan yang ideal untuk menghasilkan pelbagai bahagian dan komponen. Ciri-ciri ini termasuk:

Brass Machined Partsâ—†Mudah dimesin (pada tahap zink < 40%)
â—†Kemuluran dan kebolehtempaan yang tinggi
â—†Ketahanan terhadap kakisan, haus, variasi suhu, pengoksidaan dan garam
â—†Pengalir haba dan elektrik yang baik
â—†Penampilan cerah dan keemasan

Kebolehmesinan loyang bergantung pada kandungan zinknya, bermakna peratusan zink dalam aloi loyang mestilah tidak melebihi 40% untuk menjalani kaedah tuangan, lebur, tebukan atau kaedah pemesinan lain. Penambahan agen pengaloian lain seperti plumbum, mangan, aluminium, arsenik atau timah membantu membezakan aloi loyang sambil menambah baik sifat asas logam. Memilih gred loyang yang sesuai adalah langkah kritikal dalam menangani keperluan aplikasi tertentu dengan betul.


3.Ciri-ciri Bahagian Mesin Loyang

Loyang adalah pilihan terbaik untuk banyak aplikasi kerana ia adalah pemesinan percuma dan kos efektif. Bahagian mesin loyang menawarkan kelebihan berikut:

Brass Machined Parts→Tahan simpan yang panjang
→Ketahanan lelasan dan kakisan yang kuat
→Kelembutan yang baik
→Fleksibel dan kalis karat
→Mudah dibentuk
→Kekuatan tegangan yang sangat baik, kalis karat
→Penampilan cerah dan keemasan


4.Permohonan Industri untuk Bahagian Mesin Loyang

Pemesinan tembaga digunakan dalam pelbagai jenis aplikasi dan industri, termasuk perubatan, elektrik, paip dan juga barangan pengguna. Syarikat lebih suka bahagian dan komponen loyang kecil yang diputar kerana ia adalah salah satu bahan yang paling mudah untuk dimesin, menjimatkan kos dan sangat tahan lama. Kelengkapan tembaga bermesin sering digunakan dalam perkakasan elektronik kerana sifat kekuatan dan beratnya yang rendah. Aplikasi pemesinan loyang tambahan termasuk kerja kejuruteraan, paip dan wap kerana kelengkapan loyang dimesin mempunyai pekali geseran yang rendah dan sifat tahan kakisan yang tinggi.

Brass Machined Parts


5. Soalan Lazim

S: Mengapa tembaga baik untuk pemesinan?
A: Loyang mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi dan mudah untuk dimesin. Ini menjadikannya sesuai untuk bahagian yang rumit dan geseran rendah, seperti kunci, gear, injap dan galas. Rintangan kakisannya yang tinggi adalah baik untuk kegunaan luar, komponen paip dan aplikasi laut/laut.

S: Apakah yang ditambah kepada loyang untuk menambah baik pemesinan bahagian yang dibuat oleh loyang?
A: Unsur pengaloian yang paling biasa dalam jumlah yang tinggi ialah zink. Bergantung pada unsur yang ditambahkan pada tembaga, nama aloi juga akan berubah. Aloi kuprum yang paling biasa ialah loyang, gangsa, kuprum-nikel, kuprum berplumbum, nikel-perak dan logam senapang antara lain-lain.

S: Adakah loyang tercemar?
J: Loyang, yang merupakan gabungan kuprum dan zink, sangat dihargai kerana ketahanan, ketahanan kakisan dan kecantikannya. Walau bagaimanapun, lama kelamaan, kecantikannya boleh menjadi hitam dengan kekotoran.

Teg Panas: Bahagian Mesin Loyang, China, Disesuaikan, OEM, pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan