Bahagian Penyerap Hentakan Aluminium Kereta Dan Motosikal

Bahagian Penyerap Hentakan Aluminium Kereta Dan Motosikal

Youlin ialah pembekal utama alat ganti penyerap hentak aluminium kereta dan motosikal. Salah satu tawaran perkhidmatan teras kami ialah bahagian penyerap hentak aluminium automobil dan motosikal Youlin®. Tumpuan khusus kami pada pengecapan logam progresif menggunakan gabungan penekan berkelajuan tinggi dan acuan progresif dalam kombinasi dengan penekan 4 slaid & berbilang slaid untuk menyediakan penyelesaian paling kos efektif untuk pembuatan volum tinggi. Kami mereka bentuk & membina sel pembuatan khusus menggunakan automasi apabila sesuai.

Butiran Produk

Sebagai pengeluar alat penyerap hentak aluminium kereta dan motosikal profesional, kami ingin memberikan anda bahagian penyerap hentak aluminium kereta dan motosikal. Dan kami akan menawarkan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik dan penghantaran tepat pada masanya. Anda boleh yakin untuk membeli alat ganti penyerap hentak aluminium kereta dan motosikal tersuai daripada kami. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda boleh berunding dengan kami sekarang, kami akan membalas anda dalam masa!


Maklumat produk

Nama Produk

Bahagian Penyerap Hentakan Aluminium Kereta Dan Motosikal

bahan

Loyang / Keluli Tahan Karat dll.

Warna

Semulajadi / Disesuaikan

Standard

Bahagian Rekaan Tersuai / OEM

Permohonan

Sambungan Meter Air

Sijil

ISO 9001 / 14001 / TS 16949 / ROHS


NINGBO YOULIN TRADING CO.,LTD.

mengkhususkan pengeluaran dan mengeksport bahagian yang direka khas , alat pembaikan kereta , perkakasan marin dan lain - lain . Proses teras kami termasuk penempaan panas tertutup mati, tuangan ketepatan, pemesinan CNC dalam bahan loyang, aluminium, tembaga, SS dll. Kami berbangga dengan hubungan yang telah lama terjalin dengan ramai pelanggan kami, sebahagian daripadanya

kami telah dapat memberikan bantuan reka bentuk (khususnya dalam bidang keupayaan pembuatan

dan pengurangan kos), penghantaran JIT , prototaip dan bahagian eksperimen, penghantaran dipercepatkan apabila perlu.

Jika anda mempunyai bahagian yang anda ingin kami lihat, sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga yang pantas dan kompetitif.


Dasar Kawalan Kualiti

Youlin komited untuk menyediakan komponen berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif. Setiap bahagian akan dimesin dengan teliti untuk cetakan.

Youlin komited untuk terus meningkatkan keberkesanan sistem pengurusan kualiti (QMS) dan menetapkan objektif kualiti dan rancangan penambahbaikan berterusan.

Youlin komited untuk memperkenalkan semua kakitangan kepada dasar kualiti dan sistem kualitinya, untuk membiasakan diri dengan QMS dan berusaha untuk terus menambah baik kualiti, keupayaan dan persekitaran kerja.


Kawalan Kualiti Terperinci Dalam Proses Pembuatan

Bekalan Bahan

Untuk memastikan spesifikasi bahan dan saiz betul.

Untuk memastikan komposisi kimia bahan betul, pensijilan bahan mesti disediakan di setiap lot pembelian bahan.


Menyelenggara Peralatan

Menyelenggara peralatan pemesinan: Disemak oleh setiap hari, mempunyai rekod untuk dijejaki.

Penyelenggaraan peralatan pemeriksaan: Disemak setiap 15 hari, mempunyai rekod untuk dikesan.

Proses Pemesinan

Sediakan carta arahan kerja untuk setiap bahagian.

Semak proses pengeluaran dan kemas kini isu lukisan sebelum pemesinan.

Pemeriksaan Tetap: 4 kali/shift, mempunyai rekod untuk diperiksa, dibawa oleh QC.

Pemeriksaan Rawak: untuk mengelakkan potensi isu kualiti yang tidak menentu.

Pemeriksaan Akhir: Setiap bahagian mempunyai stardard pemeriksaan terakhir sebelum pembungkusan, mempunyai helaian pemeriksaan untuk dijejaki.Teg Panas: Bahagian Penyerap Hentakan Aluminium Kereta Dan Motosikal, China, Disesuaikan, OEM, Pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan