Bahagian CNC Aluminium

Bahagian CNC Aluminium

Youlin ialah pengeluar bahagian aluminium CNC terkemuka China, yang menyediakan perkhidmatan pemesinan Bahagian CNC Aluminium sehenti dengan pengeluaran pantas bahagian aluminium tersuai, prototaip aluminium atau Bahagian CNC Aluminium volum rendah, bergantung pada kerumitan reka bentuk.

Butiran Produk

Dengan teknologi dan kemudahan yang canggih, pemegang kualiti terbaik yang ketat, nilai yang berpatutan, sokongan yang luar biasa dan kerjasama yang erat dengan pelanggan, kami komited untuk memberikan nilai yang ideal untuk pelanggan kami untuk Bahagian CNC Pemesinan CNC China 100% Asli, Kami berharap kami dapat mempunyai hubungan mesra dengan ahli perniagaan dari seluruh dunia.
100% Mesin CNC Asli China, Die Cast, Pada hari ini, kami kini mempunyai pelanggan dari seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat, Rusia, Sepanyol, Itali, Singapura, Malaysia, Thailand, Poland, Iran dan Iraq. Misi syarikat kami adalah untuk membekalkan produk berkualiti tinggi dengan harga terbaik. Kami tidak sabar untuk menjalankan perniagaan dengan anda.

1. Keupayaan Kami untuk Bahagian CNC Aluminium

Youlin ialah pengeluar alat ganti aluminium tersuai yang terkenal di China dengan keupayaan pemesinan bahagian bagi sebarang reka bentuk atau toleransi yang kompleks.
â—ŽMenggunakan teknologi CNC moden dan peranti pemeriksaan lanjutan untuk memastikan Bahagian CNC Aluminium memenuhi spesifikasi pelanggan
â—ŽMenyediakan pelbagai bahan aluminium dan aloi aluminium seperti 6061, 7075, 1100, 2011 dan banyak lagi.
â—ŽMenghasilkan Bahagian CNC Aluminium di bawah piawaian ISO9001:2005
â—ŽMenyediakan sebut harga dalam talian segera untuk fail CAD atau STP dsb. yang diterima2. Faedah Bahagian CNC Aluminium

Aluminum CNC Parts ✔Kedua-duanya Kuat dan Ringan
✔Keupayaan Pemesinan Cemerlang
✔Ketahanan Kakisan Cemerlang
✔Kekonduksian Elektrik yang Lebih Besar
✔Potensi Kemasan Permukaan dan Anodisasi
✔Kos Pengeluaran Lebih Rendah
✔Kebolehkitar semula


3. Aplikasi Bahagian CNC Aluminium

Bahagian CNC Aluminium boleh didapati di mana-mana, dalam pelbagai industri, terutamanya automotif, aeroangkasa, peralatan dan jentera industri, dan elektronik pengguna dan komputer.
• Alat ganti automotif (penimbang ringan memberikan nisbah kekuatan kepada berat yang tinggi)
• Perumahan, kurungan dan komponen lain untuk kegunaan aeroangkasa yang mesti menyokong kapasiti beban berat tetapi ringan
• Lekapan, angkup, dan pelbagai bahagian lain untuk peralatan industri
• Penutup, panel, konsol, tombol, perumahan dan aplikasi lain untuk elektronik pengguna dan komputer

Aluminum CNC Parts

4. Pilihan Anodizing untuk Bahagian CNC Aluminium

Aluminum CNC Parts Anodizing adalah salah satu pilihan kemasan yang paling biasa, menawarkan perlindungan kakisan yang kuat dan meningkatkan penampilan keseluruhan bahagian logam. Terdapat tiga jenis anodizing aluminium boleh didapati
•Jenis I-Chromic Acid:
Menyediakan salutan yang nipis tetapi masih tahan lama. Biasa digunakan untuk bahagian dan pemasangan yang dikimpal, dan sebagai primer sebelum mengecat. Seperti semua permukaan anodized, ia tidak konduktif.
•Asid Sulfurik Jenis II:
Lebih keras daripada Jenis I ia menawarkan kemasan yang sangat tahan lama. Contoh penggunaan termasuk: cangkuk carabiner, pemegang lampu suluh, bahagian motosikal dan badan injap hidraulik.
•Type III-Hard Anodize atau Hard coat:
Ini adalah anodize paling tebal dan paling sukar yang ada, dan mempunyai pelbagai aplikasi untuk alat ganti dan produk dalam automotif, aeroangkasa, peralatan berat, industri marin, pembuatan am dan penguatkuasaan ketenteraan/undang-undang.

Aluminum CNC Parts

5. Soalan Lazim

S: Apakah jenis aluminium yang paling biasa digunakan untuk pemesinan CNC?

A: Aluminium 6061 adalah aloi aluminium yang paling popular untuk pengilangan CNC. Ia adalah logam yang serba boleh dan mudah dimesin. Ia mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik, kos rendah, kebolehkitar semula, bukan magnet, boleh dirawat haba dan rintangan kakisan semula jadi.

 

S: Apakah SFM untuk aluminium?

A: Kelajuan Pengilangan (Kilang Akhir HSS)

bahan

Purata Kelajuan Alat (S.F.M)

Aluminium, 7075

300

Aluminium, 6061

280

Aluminium, 2024

200

 

S: Apakah aluminium mesin CNC?

A: Aluminium 6061 adalah aloi aluminium yang paling popular. Ia mempunyai nisbah kekuatan-ke-berat yang baik, kebolehmesinan yang sangat baik dan rintangan kakisan semula jadi.

Aluminium 7075 ialah bahan gred aeroangkasa dengan nisbah kekuatan-ke-berat yang sangat baik dan kekuatan dan kekerasan yang setanding dengan keluli.

Aluminium 2024 ialah aloi berkekuatan tinggi dengan rintangan keletihan yang sangat baik. Sesuai untuk aplikasi aeroangkasa.
Teg Panas: Bahagian CNC Aluminium, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan