Pengilangan CNC Aluminium

Pengilangan CNC Aluminium

Pengalaman selama bertahun-tahun dalam pembuatan bahagian Pengilangan CNC Aluminium, jurutera dan mesin Youlin memahami prestasi fizikal semua aloi aluminium utama. Cerapan penyelesaian masalah mereka membawa kepada penghantaran yang lebih pantas, peningkatan kebolehpercayaan dan kos komponen yang lebih rendah. Profesional terkemuka dalam pelbagai industri mempercayai Youlin sebagai sumber penyelesaian pertama mereka dalam Pengilangan CNC Aluminium.

Butiran Produk

Berterusan dalam "Kualiti tinggi, Penghantaran Cepat, Harga Agresif", kini kami telah menjalin kerjasama jangka panjang dengan pelanggan dari kedua-dua luar negara dan dalam negara dan mendapatkan komen besar pelanggan baru dan berumur untuk Pengeluar Utama untuk Pengilangan CNC Aluminium China, Kami yang berpengalaman. tenaga kerja khusus mungkin akan sepenuh hati di penyedia anda. Kami sangat mengalu-alukan anda untuk menyemak tapak web dan organisasi kami dan menghantar pertanyaan anda kepada kami.
Pengeluar Utama untuk Pengilangan CNC Aluminium China, Kami kini perlu terus menegakkan falsafah perniagaan "berkualiti, komprehensif, cekap" semangat perkhidmatan "jujur, bertanggungjawab, inovatif", mematuhi kontrak dan mematuhi reputasi, barangan kelas pertama dan meningkatkan perkhidmatan mengalu-alukan pelanggan luar negara.

1. Keupayaan Pengilangan CNC Aluminium Kami

Aluminum CNC MillingYoulin telah membekalkan bahagian CNC aluminium selama bertahun-tahun. Pengalaman Pengilangan CNC Aluminium ketepatan kami termasuk gear aluminium yang dimesin, cengkerang dan bahagian kecil lain. Industri utama yang kami fokuskan ialah industri aeroangkasa, automotif dan perubatan. Pakar mesin kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun secara kolektif memastikan bahagian aluminium yang dimesin anda dihasilkan menggunakan proses pemesinan yang paling kos efektif. Sebagai pakar pemesinan ketepatan, kami mengekalkan toleransi dan dimensi yang ketat.


2. Faedah Pengilangan CNC Aluminium

Aluminum CNC MillingKami percaya bahawa terdapat beberapa sebab mengapa syarikat memilih bahagian mesin aluminium berbanding bahan lain. Dari segi kos pemesinan, Pengilangan CNC Aluminium adalah yang paling menjimatkan kerana ia mengambil tempoh masa yang lebih singkat berbanding logam lain. Produk mesin aluminium juga mempunyai kekuatan tambahan, rintangan kakisan dan karat disebabkan oleh lapisan pelindung yang terbentuk apabila terdedah kepada atmosfera. Tambahan pula, bahagian mesin aluminium adalah tahan kimia, konduktif elektrik, mudah ditempa, dan mempunyai kekuatan tinggi. Atas sebab ini dan banyak lagi, kami telah mendedikasikan dirinya untuk menjadi peneraju bahagian Pengilangan CNC Aluminium!


3. Aluminium CNC Pengilangan dalam Logam, Aloi

Aluminium 6061: Gred ini mempunyai sifat mekanikal yang hebat, kebolehkimpalan yang sangat baik. Sifat topikalnya menjadikannya salah satu gred yang paling tersemperit. Ini adalah kerana keliatan yang baik, kekuatan sederhana dan tinggi, rintangan kakisan yang sangat baik pada keadaan yang keras, anodisasi sejuk, dan kebolehkerjaan lenturan. Aluminium 6061 biasanya digunakan untuk pemesinan CNC 5 paksi.
Aluminium 7075: Ia juga popular walaupun tidak seperti 6061. Gred ini terkenal dengan kekuatan keletihannya yang luar biasa. Gred aluminium ini tidak sesuai untuk kimpalan; ia mahal. Oleh itu, adalah lebih baik untuk bahagian yang sukar, seperti fiuslaj, bahagian basikal, kit panjat tebing dan sayap pesawat. Aloi ini juga lebih baik dalam rintangan kakisan.
Aluminium 2024: Aloi ini kebanyakannya digunakan dalam sektor ketenteraan dan aeroangkasa. Ini kerana sifat mekanikalnya, seperti rintangan keletihan yang hebat, dan kekuatan tinggi. Aluminium 2024 adalah dahsyat dalam rintangan kakisan dan tidak boleh dikimpal.

Aluminum CNC Milling


4. Soalan Lazim

S: Apakah maksud T6 dalam aluminium 6061?
A: T6 merujuk kepada temper atau tahap kekerasan, yang dicapai melalui pengerasan kerpasan. Gred ini mempunyai nisbah kekuatan kepada berat yang baik dan juga boleh dirawat haba. Dengan kebolehbentukan dan kebolehkimpalan yang hebat, ia digunakan untuk aplikasi kejuruteraan dan struktur, bot, perabot dan banyak lagi.

S: Adakah bahagian Pengilangan CNC Aluminium kuat?
J: Sifat topikal aluminium menjadikannya salah satu gred yang paling tersemperit. Ini adalah kerana keliatan yang baik, kekuatan sederhana dan tinggi, rintangan kakisan yang sangat baik pada keadaan yang keras, anodisasi sejuk, dan kebolehkerjaan lenturan. Aluminium 6061 biasanya digunakan untuk pemesinan CNC 5 paksi.

S: Adakah aluminium baik untuk pemesinan?
J: Tahap di mana aloi aluminium boleh dimesin bergantung pada sifat mekanikal serta proses pemesinan yang digunakan. Oleh kerana cip aluminium mudah dan mudah dibentuk, aloi aluminium dianggap lebih boleh dimesin daripada logam lain seperti keluli dan titanium. Aluminium adalah banyak dan kos efektif.
Teg Panas: Pengilangan CNC Aluminium, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan