6601 T6 Aluminium Pengilangan Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium

6601 T6 Aluminium Pengilangan Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium

Pembekal Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium Pengilangan Aluminium Youlin® 6601 T6 Factoy Tersuai China.Kami menyediakan Perkhidmatan Pemesinan CNC Tersuai bagi sebarang kerumitan untuk pengeluaran Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium Pengilangan Aluminium 6601 T6. Kami mempunyai ramai jurutera berpengalaman yang boleh kami berikan kepada anda sebut harga pemesinan CNC dalam beberapa kali. Meminta sebut harga untuk pemesinan CNC adalah mudah: hanya hantarkan saya fail anda dengan lukisan ke e-mel saya, model 3D atau lakaran dalam sebarang format popular. Kami memeriksa bahagian dan menjamin kualitinya.

Butiran Produk

Ningbo Youlin Trading Co., Ltd. mempunyai pengalaman bertahun-tahun untuk Youlin® 6601 T6 Aluminium Pengilangan Aluminium Cnc Pemesinan Bahagian pembuatan. Semua sistem boleh dihasilkan di bawah spesifikasi butiran anda. Youlin® Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium Pengilangan Aluminium 6601 T6 mempunyai kelebihan harga yang baik dan meliputi banyak pasaran. Selain itu, kami mempunyai harga yang kompetitif dan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kami berharap untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.


Maklumat produk

Nama Produk

6601 T6 Aluminium Pengilangan Bahagian Pemesinan Cnc Aluminium

bahan

Aluminium bilet 6061-T6

Warna

metalik

Standard

Bahagian Rekaan Tersuai / OEM

terpakai

Produk mekanikal


Butiran penting

Pemesinan CNC atau Bukan: Bukan Pemesinan CNC

Jenis: Broaching, DRILLING, Etsa / Pemesinan Kimia, Pemesinan Laser, Pengilangan, Perkhidmatan Pemesinan Lain, Prototaip Pantas, Pusing, EDM Wayar, OEM Disesuaikan

Keupayaan Bahan: Aluminium, Loyang, Gangsa, Tembaga, Logam Mengeras, Logam Berharga, Keluli tahan karat, Aloi Keluli, Titanium / POM

Pemesinan Mikro atau Bukan: Pemesinan Mikro

Tempat Asal: Zhejiang, China

Nombor Model: YL-forging

Nama Jenama: OEM

Proses: dipalsukan

Permohonan: Bahagian aloi aluminium

Disesuaikan: Terima

Lukisan: .dwg .pdf .stp .igs


Piawaian Kawalan Kualiti

Pemeriksaan bahan oleh lQC; Semasa pemprosesan, IPQC kami akan memeriksa bahagian setiap setengah hari; FQC akan menyemak produk sebelum dihantar ke gudang; 100% diperiksa oleh OQc sebelum penghantaran keluar.


NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. ialah sebuah syarikat perdagangan yang berpangkalan di Ningbo, China. Syarikat itu pakar dalam eksport perkakasan dan alatan, termasuk alatan tangan, alatan kuasa, pengikat dan item perkakasan lain.

Beberapa produk yang NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. tawaran termasuk:

Alat tangan: Syarikat ini menawarkan pelbagai jenis alatan tangan, termasuk playar, sepana, pemutar skru, tukul dan alatan lain.

Alat kuasa: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan pelbagai alatan kuasa, seperti gerudi, gergaji, pengisar dan alatan elektrik dan tanpa wayar yang lain.

Pengikat: Syarikat ini menawarkan rangkaian pengikat, termasuk skru, bolt, nat, pencuci dan item perkakasan lain.

Alatan taman: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan pilihan alatan taman, seperti gunting pemangkasan, pemangkas lindung nilai dan peralatan berkebun yang lain.

Peralatan keselamatan: Syarikat ini menawarkan pelbagai peralatan keselamatan, termasuk peralatan perlindungan, seperti sarung tangan dan topeng, serta cermin mata dan topi keledar keselamatan.

Secara keseluruhan, NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan rangkaian produk yang luas untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza. Tumpuan mereka pada perkakasan dan alatan menjadikan mereka pilihan yang ideal untuk mereka dalam industri pembinaan, pembuatan dan DIY.

Teg Panas: 6601 T6 Aluminium Milling Aluminium Cnc Machining Parts, China, Disesuaikan, OEM, Pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan