Pengacuan Suntikan Plastik

Pengacuan Suntikan Plastik

Ningbo Youlin Trading Co., Ltd. ialah pengilang dan pembekal Pengacuan Suntikan Plastik profesional di China. Daripada prototaip hingga pengeluaran, jabatan kejuruteraan dan kawalan kualiti kami yang lengkap dan diperakui akan memastikan produk anda dibuat mengikut spesifikasi yang tepat. Pelanggan kami terdiri daripada gergasi industri kepada pelajar kejuruteraan dan penggemar, yang kesemuanya mencari alat potong laser berkualiti tinggi pada harga yang sesuai. Kami telah menghasilkan Pengacuan Suntikan Plastik selama bertahun-tahun, berharap untuk mencapai hubungan kerjasama jangka panjang dengan anda.

Butiran Produk

Sebagai pengilangan Pengacuan Suntikan Plastik profesional, kami ingin memberikan anda Pengacuan Suntikan Plastik. Dan kami akan menawarkan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik dan penghantaran tepat pada masanya. Anda boleh yakin untuk membeli Pengacuan Suntikan Plastik tersuai daripada kami. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda boleh berunding dengan kami sekarang, kami akan membalas anda dalam masa!


Maklumat produk

Butiran penting

Tempat Asal: Zhejiang, China

Nama Jenama: YL

Nombor Model: OEM


NINGBO YOULIN TRADING CO.,LTD. mengkhususkan pengeluaran dan mengeksport bahagian yang direka khas , alat pembaikan kereta , perkakasan marin dan lain - lain . Proses teras kami termasuk penempaan panas tertutup mati, tuangan ketepatan, pemesinan CNC dalam bahan loyang, aluminium, tembaga, SS dll. Kami berbangga dengan hubungan yang telah lama terjalin dengan ramai pelanggan kami, sebahagian daripadanya

kami telah dapat memberikan bantuan reka bentuk (khususnya dalam bidang keupayaan pembuatan dan pengurangan kos), penghantaran JIT, prototaip dan bahagian eksperimen, penghantaran dipercepatkan apabila perlu.

Jika anda mempunyai bahagian yang anda ingin kami lihat, sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga yang pantas dan kompetitif.


Dasar Kawalan Kualiti

Youlin komited untuk menyediakan komponen berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif. Setiap bahagian akan dimesin dengan teliti untuk cetakan.

Youlin komited untuk terus meningkatkan keberkesanan sistem pengurusan kualiti (QMS) dan menetapkan objektif kualiti dan rancangan penambahbaikan berterusan.

Youlin komited untuk memperkenalkan semua kakitangan kepada dasar kualiti dan sistem kualitinya, untuk membiasakan diri dengan QMS dan berusaha untuk terus menambah baik kualiti, keupayaan dan persekitaran kerja.


Kawalan Kualiti Terperinci Dalam Proses Pembuatan

Bekalan Bahan

Untuk memastikan spesifikasi bahan dan saiz betul.

Untuk memastikan komposisi kimia bahan betul, pensijilan bahan mesti disediakan di setiap lot pembelian bahan.


Menyelenggara Peralatan

Menyelenggara peralatan pemesinan: Disemak oleh setiap hari, mempunyai rekod untuk dikesan.

Penyelenggaraan peralatan pemeriksaan: Disemak setiap 15 hari, mempunyai rekod untuk dikesan.

Proses Pemesinan

Sediakan carta arahan kerja untuk setiap bahagian.

Semak proses pengeluaran dan kemas kini isu lukisan sebelum pemesinan.

Pemeriksaan Tetap: 4 kali/shift, mempunyai rekod untuk diperiksa, dibawa oleh QC.

Pemeriksaan Rawak: untuk mengelakkan potensi isu kualiti yang tidak menentu.

Pemeriksaan Akhir: Setiap bahagian mempunyai stardard pemeriksaan terakhir sebelum pembungkusan, mempunyai helaian pemeriksaan untuk dijejaki.

Pembungkusan dan Perhimpunan

Untuk memenuhi keperluan tersuai, termasuk label, karton, palet dll sebelum penghantaran.Teg Panas: Pengacuan Suntikan Plastik, China, Disesuaikan, OEM, Pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan