Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik

Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik

Pembekal Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik Youlin® Factoy Tersuai China.Kami menyediakan Perkhidmatan Pemesinan CNC Tersuai bagi sebarang kerumitan untuk pengeluaran Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik. Kami mempunyai ramai jurutera berpengalaman yang boleh kami berikan kepada anda sebut harga pemesinan CNC dalam beberapa kali. Meminta sebut harga untuk pemesinan CNC adalah mudah: hanya hantarkan saya fail anda dengan lukisan ke e-mel saya, model 3D atau lakaran dalam sebarang format popular. Kami memeriksa bahagian dan menjamin kualitinya.

Butiran Produk

Ningbo Youlin Trading Co., Ltd. mempunyai pengalaman bertahun-tahun untuk Youlin® Pembuatan Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik. Semua sistem boleh dihasilkan di bawah spesifikasi butiran anda. Youlin® Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik mempunyai kelebihan harga yang baik dan meliputi banyak pasaran. Selain itu, kami mempunyai harga yang kompetitif dan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kami berharap untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.


Maklumat produk

Butiran penting

Tempat Asal: Zhejiang, China

Nama Jenama: YL

Nombor Model: OEM

Nama produk: Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik OEM/ODM

Bahan: Suntikan Plastik

Kata kunci: Suntikan Plastik

Pembungkusan: Disesuaikan

Perkhidmatan: OEM ODM Disesuaikan

Penghantaran: Laut Udara


Piawaian Kawalan Kualiti

Pemeriksaan bahan oleh lQC; Semasa pemprosesan, IPQC kami akan memeriksa bahagian setiap setengah hari; FQC akan menyemak produk sebelum dihantar ke gudang; 100% diperiksa oleh OQc sebelum penghantaran keluar.


NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. ialah sebuah syarikat perdagangan yang berpangkalan di Ningbo, China. Syarikat itu pakar dalam eksport perkakasan dan alatan, termasuk alatan tangan, alatan kuasa, pengikat dan item perkakasan lain.

Beberapa produk yang NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. tawaran termasuk:

Alat tangan: Syarikat ini menawarkan pelbagai jenis alatan tangan, termasuk playar, sepana, pemutar skru, tukul dan alatan lain.

Alat kuasa: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan pelbagai alatan kuasa, seperti gerudi, gergaji, pengisar dan alatan elektrik dan tanpa wayar yang lain.

Pengikat: Syarikat ini menawarkan rangkaian pengikat, termasuk skru, bolt, nat, pencuci dan item perkakasan lain.

Alatan taman: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan pilihan alatan taman, seperti gunting pemangkasan, pemangkas lindung nilai dan peralatan berkebun yang lain.

Peralatan keselamatan: Syarikat ini menawarkan pelbagai peralatan keselamatan, termasuk peralatan perlindungan, seperti sarung tangan dan topeng, serta cermin mata dan topi keledar keselamatan.

Secara keseluruhan, NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. menyediakan rangkaian produk yang luas untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza. Tumpuan mereka pada perkakasan dan alatan menjadikan mereka pilihan yang ideal untuk mereka dalam industri pembinaan, pembuatan dan DIY.

Teg Panas: Perkhidmatan Pengacuan Suntikan Plastik, China, Disesuaikan, OEM, Pengilang, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan