Bahagian Pengecapan Logam

Bahagian Pengecapan Logam

Di Youlin, kami menawarkan bahagian dan komponen pengecap logam berketepatan tinggi berkualiti tinggi dalam banyak industri termasuk Aeroangkasa, Elektronik dan Perubatan. Kami bermula dengan reka bentuk tersuai untuk projek anda, mengambil kira ciri yang paling kecil dan toleransi yang paling ketat, dan membina die stamping secara dalaman. Kami akan memastikan bahawa bahagian anda akan dihasilkan mengikut spesifikasi tepat anda dan dengan standard kualiti tertinggi.

Butiran Produk

1. Keupayaan Fabrikasi Logam Lembaran Ketepatan untuk Bahagian Setem Logam

Kedai pengecapan dan fabrikasi logam kepingan tersuai perkhidmatan penuh kami menawarkan pilihan spektrum penuh bahagian pengecap logam seperti:
â—†Blanking: Proses fabrikasi di mana penebuk dan dadu digunakan untuk memotong kepingan, dirujuk sebagai kosong, daripada kepingan logam untuk pemprosesan selanjutnya. Ia menghasilkan burr minimum, yang membantu mengurangkan kos penamat dan masa pendahuluan.
â—†Menusuk: Menggunakan jentera yang serupa seperti mengosongkan dan melibatkan penggunaan penebuk dan acuan untuk mencipta lubang, slot dan takuk pada kepingan logam. Ia mewujudkan toleransi yang ketat, menghasilkan potongan yang lebih bersih daripada penggerudian, dan lebih produktif daripada pemotongan laser.
â—†Pembentukan: Termasuk proses berbeza di mana daya dikenakan pada kepingan logam untuk mengubah suai geometrinya dan mencipta kepingan nipis dan rata yang kemudiannya boleh dibentuk menjadi bentuk yang lebih kompleks.
â—†Melukis: Satu proses di mana daya tegangan digunakan untuk meregang, atau melukis, kepingan logam kosong di atas dadu sehingga ketebalan dan bentuk yang diingini dicapai. Proses pengecapan logam ketepatan ini digunakan untuk mencipta pengendalian bendalir, bahagian pesawat, komponen elektronik dan banyak lagi.
Kami mempunyai penekan penebuk kecil untuk bahagian pengecap logam ketepatan kecil, bersama-sama dengan penekan penebuk besar untuk projek pengecapan logam tersuai yang lebih kompleks. Profesional pengecap logam kami dilatih secara meluas dalam industri pengecapan logam. Hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang keupayaan pengecapan logam kepingan tersuai kami.


2. Kelebihan Persaingan Kami Bahagian Setem Logam

Harga Berdaya Saing
Kami tahu anda perlu memastikan projek anda dalam bajet. Struktur harga kompetitif kami direka bentuk untuk mampu milik untuk syarikat dari semua saiz dengan atau tanpa sumber terhad.

Pengeluaran Tepat Masa
Tarikh akhir anda sama pentingnya dengan tarikh akhir kami. Kami mewujudkan komunikasi terbuka dan pengeluaran pesanan anda tepat pada masanya, jadi anda tahu dengan tepat masa untuk mengharapkan alat ganti anda.

Perkhidmatan Pelanggan Unggul
Jurutera dan juruteknik kami yang berpengalaman bersedia untuk menjawab soalan anda dan menawarkan perkhidmatan yang diperibadikan untuk membantu memastikan anda mendapat bahagian yang sesuai untuk keperluan anda.

Kebolehpercayaan dan Kepakaran
Kami berbangga untuk menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan berkualiti yang boleh anda percayai akan memenuhi spesifikasi tepat anda setiap masa.

Bahagian Ketepatan pada Pengeluaran Berjalan Besar & Kecil
Pasukan kami sangat berpengetahuan dalam teknologi industri yang membolehkan fleksibiliti reka bentuk muktamad berdasarkan kriteria projek anda yang telah ditetapkan.


3.Bahan untuk Bahagian Pengecapan Logam

Ketebalan stok kami untuk logam ferus dan bukan ferus kami berjulat dari .0015 hingga .25+ dan lebar stok berjulat dari 1/32" hingga 48" dengan pilihan prasadur dan kemasan. Kami juga bekerja dengan rangkaian lengkap bahan untuk menawarkan pelanggan pilihan yang besar dalam spesifikasi, termasuk:

✔Keluli ✔Aluminium ✔ Keluli Tahan Karat ✔Tembaga ✔Tembaga ✔Logam Khas


4.Pemotongan Laser, Kimpalan dan Perkhidmatan Menengah Lain

Sebagai tambahan kepada bahagian pengecap logam tersuai, kami menawarkan rangkaian perkhidmatan fabrikasi logam kepingan lain untuk memberikan pelanggan kami bahagian ketepatan tinggi, komponen dan pemasangan yang sepadan dengan keperluan aplikasi mereka. Kami menyediakan fabrikasi logam kepingan ketepatan, pemotongan laser, kimpalan, pemesinan sekunder dan banyak lagi.


5. Aplikasi Bahagian Setem Logam

  • BAHAGIAN STAMPING UNTUK PENGHUBUNG

  • BAHAGIAN STAMPING UNTUK CENGKANG

  • BAHAGIAN STAMPING UNTUK BINGKAI

  • BAHAGIAN STAMPING UNTUK CONNECT TRIP

  • BAHAGIAN SETEM UNTUK ELEKTRONIK

  • BAHAGIAN STAMPING UNTUK TERMINAL


6.Soalan Lazim

S: Apakah jenis pengecapan logam ketepatan anda?
A: Terdapat tiga jenis asas pengecapan logam ketepatan:
1.Setem Logam Mati Progresif
2.Setem Logam Dilukis Dalam
3. Setem Logam Berbilang Gelongsor

S: Die stamping logam diperbuat daripada apa?
J: Die stamping ialah alat ketepatan khas yang unik yang memotong dan membentuk kepingan logam ke dalam bentuk atau profil yang diingini. Bahagian pemotongan dan pembentukan acuan biasanya dibuat daripada jenis keluli boleh keras khas yang dipanggil keluli alat.

S: Apakah maksud pengecapan logam?
J: Pengecapan logam ialah proses pembuatan yang digunakan untuk menukar kepingan logam rata kepada bentuk tertentu. Ia adalah proses yang kompleks yang boleh merangkumi beberapa teknik membentuk logam — mengosongkan, menumbuk, membengkok dan menindik, untuk menamakan beberapa

Teg Panas: Bahagian Setem Logam, China, Disesuaikan, OEM, pengeluar, Pembekal, Kilang, Buatan China

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan